• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.11.2022

17:33

OŽILJCI NA SRCU KOJI NIKADA NEĆE ZACELITI! NAŠ POLITIČAR DOŽIVEO NAJGORU ŽIVOTNU TRAGEDIJU: Izdahnula mu je na rukama, bila je tako mlada!

printscreen

Estrada

OŽILJCI NA SRCU KOJI NIKADA NEĆE ZACELITI! NAŠ POLITIČAR DOŽIVEO NAJGORU ŽIVOTNU TRAGEDIJU: Izdahnula mu je na rukama, bila je tako mlada!

Podeli vest

Vozač je zaspao za volanom i sa sto dvadeset kilometara na sat udario u nju, a dok sam ja dotrčao, sve je već bilo gotovo i ona je izdahnula.

Političar Radovan Raka Radović bio je i učesnik rijaliti programa Farma, koji je mnogima bio zanimljiv. Nije imao dlake na jeziku, svim bivšim cimerima voleo je da kaže pravo u lice šta misli.

Ono što retko ko zna jeste tragedija koja je zadesila njegovu porodicu. Govorio je o tragediji koju je preživeo kada mu je ćerka Jasmina ispred kućnog praga poginula u saobraćajnoj nesreći.

- Najteži trenutak u mom životu bio je momenat kada mi je na pragu kuće poginula ćerkica Jasmina. Ne mogu vam opisati koliko je teško kada vam umre dete, a zamislite samo koliko je strašno kada vi to sve gledate. Toga dana ostali smo bez vode i ja sam je poslao da pređe ulicu i donese nam flašu s obližnje česme. Hiljadu puta pre toga ona je sama prelazila drum, ali ovog puta nije uspela. Vozač je zaspao za volanom i sa sto dvadeset kilometara na sat udario u nju, a dok sam ja dotrčao, sve je već bilo gotovo i ona je izdahnula. On je dobio zatvorsku kaznu od deset meseci i posle toga je pušten na slobodu – priseća se kobnog dana.

Foto: printscreen

Radovan Raka Radović

- Umrla mi je tako reći na rukama jer je prestala da diše kada sam je uzeo u naručje. Pošto je supruga Nada bila na poslu, morao sam da je pozovem i saopštim joj šta se desilo. To su trenuci o kojima mi je veoma teško da govorim jer su oni ostavili duboke ožiljke na mom srcu. Sahranili smo našu Jasminu i shvatili da se moramo boriti jer život ide dalje. Kasnije, kada je moj sin Dušan imao sedam godina, na istom mestu udario ga je auto, ali na svu sreću nije bilo tako strašno - otkrio je Raka koji ima još dve ćerke i jednog sina.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mike

pre 1 godinu

Vidi se da je ova neka Jovana,gumena glava....neka mi oproste, ali zaista ne znam ko je ova, a mrzi me da yandexujem

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija