• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alol/Informer/D.S.

16.11.2022

11:48

GEJ AFERA POTRESA ESTRADU! Pevač i bogati biznismen bili su u vezi GODINAMA, a sad su se rastali uz ŽESTOK FIZIČKI OBRAČUN!

printscreen

Estrada

GEJ AFERA POTRESA ESTRADU! Pevač i bogati biznismen bili su u vezi GODINAMA, a sad su se rastali uz ŽESTOK FIZIČKI OBRAČUN!

Podeli vest

Popularni pevač je okončao vezu sa svojim višegodišnjim emotivnim partnerom koji ga je ostavio zbog mnogo mlađeg šminkera

Na domaćoj javnoj sceni postoje muškarci koji uživaju u gej ljubavima. Iako je većina njih oženjena i zakonite žene i decu koriste kao paravan i svoje pravo opredeljenje kriju, ipak prolaze kroz vrlo dramatične situacije koje na neke od njih ostavljaju ozbiljne emotivne posledice.

Upravo takva situacija desila se popularnom pevaču kog je nakon nekoliko godina srećne tajne veze ostavio biznismen koji se zaljubio u znatno mlađeg šminkera.

Foto: Informer

- Biznismen koji je odavno ušao u šestu deceniju je sa pevačem godinama u vezi i bila je to na neki način javna tajna na srpskoj šou-biznis sceni. Svog druga, kako je pevača svima predstavljao, upoznao je na jednom gradskom dešavanju - kaže izvor.

Angažovao ga za biznis

Viđali su se uglavnom po evropskim destinacijama i išli na česta vikend putovanja, a svoje druženje su pravdali činjenicom da je pevač u jednom trenutku bio zaštitno lice u jednoj kampanji za njegovu firmu. Njihov strastan odnos dodatno je bio podgrejan činjenicom da je biznismen finansirao sve hirove popularnog pevača. Odnos je tokom leta bio sve hladniji i hladniji da bi ove jeseni biznismen ostavio pevača, i to zbog znatno mlađeg.

Foto: Pixabay

 

- Verovali ili ne, biznismen je šminkera upoznao u svojoj kući jer je ovaj redovno šminkao njegovu suprugu, a po novac koji je od nje zarađivao išao je lično kod biznismena koji mu je usluge plaćao kešom. Malo po malo i zbližili su se, i biznismen je rešio da zgodnog pevača zameni znatno mlađim i u karakternom smislu luđim momkom koji mu je u život uneo još veću radost. S pevačem je raskinuo dramatično jer je tako morao - kaže izvor.

Vrele fotografije i batine

- Pevač je počeo da sumnja u svog ljubavnika. Nije mu odgovarao na poruke, proredio je viđanja, a počeo je i da otkazuje odlaske na romantične vikende koji su uvek bili ispunjeni šopingom i maratonskim seksom. Tokom jedne večeri u pevačevom stanu, dok se biznismen tuširao, pevač je pročitao vrelu prepisku i video fotografije koje biznismen nije brisao iz svog četa. Tada je nastao haos, žustra rasprava i svađa koja se završila fizičkim obračunom jer je pevač napao svog ljubavnika. Letele su stvari po stanu, a nakon toga biznismen se više nije video s pevačem - završava izvor.

Pevač i biznismen su u ljubavnoj vezi bili punih pet godina.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17