• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

18.11.2022

20:00

PRIVATNI ŽIVOT IM TRPI! Momci iz popularnog benda objavili skupoceni spot, a onda priznali da mnogo para ulažu u karijeru!

Youtube printscreeen

Estrada

PRIVATNI ŽIVOT IM TRPI! Momci iz popularnog benda objavili skupoceni spot, a onda priznali da mnogo para ulažu u karijeru!

Podeli vest

Momci iz popularnog benda "Dijamanti" mnogo rade zbog čega njihov privatni život dosta trpi, a sada su pokazali i plodove svoga rada. Oni su objavili novi spot koji, ne samo da je bio skup, već i rizičan

Članovi "Dijamanti benda" nakon kraće pauze obradovali su ljubitelje njihove muzike novim visokobudžetnim projektom. Da se ne stiskaju za džep dokaz je to što ne štede kada su u pitanju poslovni aganžmani. Doduše, i nije im teško jer rade punom parom i spadaju u najtraženije izvođače na našim prostorima pa im nije problem da deo honorara odvoje u kasu.

Foto: Youtube printscreeen

Dijamanti bend

Naime, simpatični momci juče su objavili novu pesmu pod nazivom "Na prvu", koju potpisuju Dejan Kostić i Dragan Brajović Braja. Mediji su nedavno pisali da je malo falilo da dođe do incidenta na snimaju spota zbog vatre koja je zahvatila pevača Mladena Rosića, ali ažurnost i brzina ostalih članova ovog sastava sprečila je nesreću.

Foto: Youtube printscreeen

Pevač kojeg je tokom spota umalo zahvatio požar... Mladen Rosić

S druge strane, dobili su podršku kolega koji su njihov spot objavili na društvene mreže, bez ikakve sujete i ljubomore, što je danas retkost na javnoj sceni.

- Zadovoljni smo prvim reakcijama publike. Imamo velika očekivanja, kao i za svaki projekat. Znamo koliko se dajemo i radimo, koliko ulažemo i koliko smo predani poslu, pa zato se i nadamo najboljem. Kada je reč o finansijama, ne iznosimo u javnost cifre, pa nećemo ni ovog puta, ali svakako puno ulažemo. Nismo bahati i honorar ulažemo u nove projekte. Iskreno, toliko radimo da jedva imamo vremena za neku privatnost, koja malo i trpi zbog svirki... Čak smo razmišljali da malo prikočimo i svedemo na dve svirke nedeljno, a s druge strane možda to ne bi bilo fer prema našoj publici - rekao je šef benda Dejan Jalić.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija