• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.Stojanov

20.11.2022

09:19

PRIJI MUŽ DAO SPECIJALNI POKLON! Pevačica dobila od Filipa ovo!

Youtube printscreeen

Estrada

PRIJI MUŽ DAO SPECIJALNI POKLON! Pevačica dobila od Filipa ovo!

Podeli vest

Sin nekadašnjeg teniskog asa, Slobodana Bobe Živojinovića i Zorice Nakić, Filip Živojinović napisao je pesmu "Zvuk tišine", koju je otpevala njegova žena Aleksandra Prijović

Naime, popularna numera koja je za kratki vremenski period osvojila srca publike, vrti se na svim muzičkim kanalima, a bila je specijalni poklon za njihovog sina Aleksandra, te se saradnja nastavila.

Foto: Informer

Prija i Filip imaju samo hitove

Inače, Filip Živojinović je oduvek bio muzikalan i talentovan, ali tek uz Aleksandru Prijović je počeo stvara.

- U studiju sam bila svaki dan, ali najteže mi pada snimanje spotova, jer traju po 15 sati. Sada to nije bitno, jer je sve ispalo onako kako sam zamislila. Jako sam srećna jer smo dugo radili na ovom albumu. Inače što se tiče saradnje sa Filipom, više on meni zamera nego ja njemu. Na kraju uvek bude po njegovom, jer ja njemu najviše verujem. Mi se generalno nikad ne svađamo, samo oko spotova i pesama. Bilo je baš tenzije dok sve nije završeno, jer smo imali želju da bude sve što bolje, pa smo imali konflikte. Arena je zakazana, a koncert će biti sledeće godine. - otkrila je Prija.

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Prija i Filip najlepši par na estradi

Pevačici je do sada birao pesme koje će da snimi, a poslednje tri godine komponuje i piše tekstove. Njegova supruga nije jedina pevačica sa kojom je sarađivao. Miri Mirković je tokom korone napravio pesmu "Da li zna".




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

JELENU KARLEUŠU KOPIRA ŽENA POZNATOG FUDBALERA!
Estrada

JELENU KARLEUŠU KOPIRA ŽENA POZNATOG FUDBALERA!

Više puta do sada, pop diva Jelena Karleuša je ponela određene modne detalje, kao i odevne komade, pre većih domaćih, ali i svetskih zvezda, kao što su Kim Kardašijan, Niki Minaž, Bijonse i svojim stajlingom pokazala da je modna ikona.

18.11.2022

17:23

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija