• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

28.11.2022

14:25

STEKLA SAM VIŠE OD MILUTINA! Ana Bekuta progovorila o Mrkinom TESTAMENTU, otkrila kome je ostavio svu imovinu!

Milena Krstajić, Tanjug

Estrada

STEKLA SAM VIŠE OD MILUTINA! Ana Bekuta progovorila o Mrkinom TESTAMENTU, otkrila kome je ostavio svu imovinu!

Podeli vest

Ana Bekuta proteklih dana navedena je kao jedna od naslednika Milutina Mrkonjića, te su mediji pisali da joj je ostavio stan na Vračaru, dok je zvaničnoj supruzi Dragani Daši Mrkonjić prepisao, takođe, stan, automobil i penziju. Međutim, pevačica, vidno iznervirana, sada je progovorila o nasledstvu i otkrila kome je pripala sva Mrkonjićeva imovina

Ana je u otvorenom pismu istakla da je ona stekla više od svog preminulog emotivnog partnera, kao i da od njega nikada nije očekivala ništa materijalno:

Foto: Privantna arhiva

Od njega je želela samo ljubav i pažnju i to je dobila... Mrka i Ana

- Dok mi se u zadnjih godinu dana rušio svet, mnogi su raspravljali o mojoj i Milutinovoj imovini. Bilo je to ponekad teško da se čita i probavlja. Kao da sam neka sirotica, a ne žena koja radi, stiče i stvara poslednjih 40 godina. Možda vam je nepojmljivo, ali ja sam zaradila više nego Milutin. Pametno sam ulagala i živela jednako i pre njega, i sa njim i nakon njega. Ono sto je Milutin imao, ostalo je zakonitoj naslednici i ja protiv toga nemam i nikad nisam imala ništa- napisala je jasno Ana i dodala da testamenta nema:

- Ne postoji nikakav testament i nikakve sapunice koje mediji kreiraju. Naš smo život živeli u skladu i dogovoru. Možda vi ne bi tako, to je vaša stvar. Naš je bio naša stvar. Novac me nikad nije zanimao - iz jednostavnog razloga jer sam imala svoj. U periodu kad sam srela Milutina trebala mi je samo ljubav, toplina i pažnja. To sam dobila i živeli smo u toj toplini, ljubavi i pažnji do kraja njegovog života. Tužno je gledati koliko je nekima neverovatno da žena ima, da je žena zaradila, stvorila i stekla bez muškarca. Ako je tako nešto neverovatno u 21. veku, mi kao narod imamo ozbiljan problem. Svim devojkama želim da pronađu ljubav kakvu sam ja pronašla u Milutinu. Za pare se pobrinite same. Tako je slađe- zaključila je Bekuta.

 

 

Ana je pre dva dana obeležila i godišnjicu smrti svom emotivnom partneru Milutinu Mrkonjiću sa svim njihovim prijatlejima, ali i poštovaocima lika i dela pokojnog političara. Nakon pomena, Ana je priznala da je proteklih godinu dana pokušavala da voli život, ali da je doživela lični smak sveta:

- Godina je dana od mog ličnog smaka sveta. Još se nisam pomirila sa tim da korak u hodniku nije tvoj, i da poziv na telefonu nije tvoj, i da čežnjivi pogled iz prvog reda u publici nije tvoj.
Biram, ipak, da slavim tvoj život češće nego da očajavam. Radujem se i svakoj vožnji obilaznicom koja će nositi tvoje ime. Jer, ceste nisu samo odlasci i putovanja. Ceste su putevi kućama, povratak domovima i porodicama. Hvala ti na bezbroj dela ljubavi, hvala ti što mi skoro svakog dana priđe neko kome si pomogao i promenio mu život. Hvala ti što se time nikada nisi hvalio. Hvala ti što te svako ko te je sreo pamti kao dobrog čoveka. Nekad sam te volela i zbog toga što me nikada ničim nisi ni najmanje povredio. Danas te volim još više, jer nikada nisi namerno povredio nijednog čoveka na ovom svetu. Ja sad živim od sećanja i ponosa. Mirno spavaj u večnosti koju si zaslužio svakim danom svog neverovatnog života. Voli te Ana
-  napisala je pevačica juče.

 

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ZIKA

pre 1 godinu

LAKO JE TEBI SAD DA PRICAS KAD TI JE SINA ODHRANILA DRZAVA A TI GA PREUZELA FORMIRANOG COVEKA A MRKO SVE STO JE POKRAO OSTAVIO TEBI ZA STARE DANE KOME SI TI POMOGLA GOSPODJO SPONZORUSO.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija