• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Hype/Informer/D.S.

30.11.2022

12:59

RADIN FAN NASTAVLJA SA NAPADIMA Dario izneo nove tvrdnje o Manojlovićevoj: Zbog mene je raskinula sa Harisom!

Printscreen, Insider / Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

RADIN FAN NASTAVLJA SA NAPADIMA Dario izneo nove tvrdnje o Manojlovićevoj: Zbog mene je raskinula sa Harisom!

Podeli vest

Rada Manojlović nedavno se našla u centru skandala kada je opsednuti fan Dario Šogorović u javnost izneo tvrdnje da joj je 10.000 evra platio za se*sualne usluge

Rada je ove izjave negirala, ali Dario nije odustajao od svoje priče. Sada je Šogorović izjavio da zbog afere sa Manojlovićevom dobija pretnje, te istakao da on nije njen opsednuti fan.

Foto: Printscreen/Instagram

Rada i Dario, fotografija nastala posle pevačicinog nastupa...

- Ti si fan Rade Manojlović - glasilo je pitanje novinara.

- Kakav fan, bolje reci je*ač, kakav fan? Smešno. Postoji dovoljno dokaza da ja nisam fan njen. Postoji naš po*no snimak. Iznajmio sam sef u Austriji gde imam telefon na kojem imam sve te dokaze. Zaista imam pretnje, jednom su me jedni ljudi i presreli tražili mi stvari i taj mobilni, jedva sam živu glavu izvukao. Od tada sam u bekstvu - govorio je Dario.

On tvrdi da je pevačicu upoznao pre tri godine dok je ona bila u vezi sa kolegom Harisom Berkovićem.

Foto: printscreen

Rada je protiv Darija podnela tužbu...

- Upoznali smo se pre tri godine, imala je koncert u Prnjavoru, odakle su moji roditelji. Sredio sam joj sve kod tog gazde i tako je krenulo. Postoji snimak na kojem je ljubim, snimak gde šetamo... Ona je tada bila sa Harisom, on je to čuo i raskinuli su. Onda je on mene tad kontaktirao, ja sam rekao da to nije istina i oni su se pomirili. Ne mogu više normalno da hodam ulicom, ne mogu da izdržim. Da mogu da vratim vreme ja sad s njom ne bih bio, nije vredela tih 10.000 evra, a kamoli ovoga. Em sam platio, em imam probleme. Imam problema, to je kao da sam nekome dao pare i on me sada ganja. Najviše sam u Hrvatskoj, izbegavam Bosnu i Srbiju. Veliki mafijaši se raspituju za mene.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija