• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T/A.A

30.11.2022

16:50

MAJA MARIJANA PONIZILA JAČI POL! ŠETA 15 GODINA MLAĐEG DEČKA, A MUŠKARCE NAZIVA TELETABISIMA! (VIDEO)

printscreen

Estrada

MAJA MARIJANA PONIZILA JAČI POL! ŠETA 15 GODINA MLAĐEG DEČKA, A MUŠKARCE NAZIVA TELETABISIMA! (VIDEO)

Podeli vest

Pevačica Maja Marijana pojavila se sinoć na snimanju jednog novogodišnjeg programa, gde je novinarskim ekipama odgovarala na razna pitanja iz svog privatnog živtota.

Maja Marijana gotovo da ne želi više da govori o muškarcima, nakon što se razišla prošle godine od dečka Nenada, a iako sada u njenom ljubavnom životu ne postoji niko konkretan, priznala je da dobija cveće i da ima varnica. Koliko joj često prilaze, ali i da li je se jači pol plaši, folkerka je iznela najpre stav kroz šalu, a onda otkrila kakva je situacija u njenom životu.

- Dupla sam škorpija, gde smeju da mi priđu - našalila se Maja, a zatim na pitanje zašto se muškarci plaše da joj priđu, kaže:

- Zato što znaju da su nesposobni, šta oni imaju da traže sa mnom? - rekla je ona i zatim muškarce koji su joj se udvarali nazvala "teletabisima". Na pitanje da li joj se udvaraju mlađi muškarci, s obzirom na to da je imala 15 godina mlađeg dečka, Maja kaže da "nije pitala za godine, ali ni da je ne zanimaju". Ipak, priznala je da trenutno ima udvarača.

- Ima nekog udvaranja, ali ne bih da otkrivam. Posao me u principu zanima najviše, 99 odsto, preusmerila sam svu svoju energiju na posao. Tako da me ne interesuju - poručila je pevačica, pa smo je u skladu s tim pitali da li to znači da će snimiti nove pesme, možda i album.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

- I dalje su snimati spotove za stare pesme, snimiću dve nove pesme ako nađem normalne i dobre, pod uslovom da mi autor potpiše da neće dozvoljavati da mi tamo neki presnimavaju pesme. Nadam se da ću naći neku "krštenu" pesmu - zaključila je Maja.

Ona je povodom svog izgleda i bujnog dekoltea rekla da ništa nije radila na sebi, ali da se ugojila i da joj je višak kilograma otišao "gde treba". 

- Zdravo se hranim , koliko je to u mojoj mogućnosti obzirom koliko putujem. Slatkiši me ubijaju, čitavog dana sve ispoštujem i uveče se ubijem. Višak kilograma je otišao tamo gde treba. 

Njena poznata pesma žena zmija asocirala je na pitanje novinare da li je Maja upravo imala takvih žena u godini koja je na izmaku. 

- Ova godina mi je bila prelepa i poslovno, bile su neke zmijice ali čovek se promeni očeliči i one same otpadaju. Ja sam se promenila i sve je bilo divno, život me je naučio, kada se osvrnem iza sebe bilo je grešaka, loših ljudi, neki su bili kazna i lekcija- rekla je Maja

Maja Marijana se dugo godina hvalila kako sprema kolač "Crnca bez jaja"

- To smo prevazišli odavno, ono što trenutno često pravim je plazma torba sa mnogo čokolade. Jer moje ćerke to vole i kada uhvate jednu vrstu kolača ne odustaju, tako da ćemo sigurno to praviti još jedno god dana pa preći na neku novu tortu- završila je Maja 

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17