• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T/A.A

30.11.2022

17:29

"KARIJERU SAM ZAPOSTAVIO ZBOG PORODICE"! Bane Mojićević posle duže u javnosti progovorio o nestanku sa estrade, dotakao se i Saše Popovića!

printscreen

Estrada

"KARIJERU SAM ZAPOSTAVIO ZBOG PORODICE"! Bane Mojićević posle duže u javnosti progovorio o nestanku sa estrade, dotakao se i Saše Popovića!

Podeli vest

Bane mojicevic docekuje radno novu godinu, ali predostojeće praznike će dočekati sa porodicom.

Pevač je žrtvovao karijeru zbog porodice, iako bivša supruga to nije zahtevala od njega, jer je on sam birao porodicu preko svih.

- Sam sam tako izabrao jer više sam se posvetio porodici i nekim drugim bitnim aspektima, a sada se posvećujem karijeri i pesmama, nastupima. Od svega toga sam bio distanciran svojim izborom al se vraćam. Kada imaš neke druge prioritete ne razmišljaš toliko o krajeri i vraćam se da otpevam sve te divne pesme koje sam u međuvremenu snimao, nisam od onih koji se pojavljuju samo da bi se slikali već kada imam neku novu pesmu. Meni je porodična sreća i harmonija na prvom mestu oduvek bila i biće, pored toga volim i muziku. Trudim se da nađem neki balans. Nisi ni na jednom polju 100% neka cena mora da se plati sa ženom sam u korektnim odnosima, zbog dece sarađujemo - rekao je Bane Mojićević 

Zaljubljen je i voljen, ali o ulasku u brak još uvek ne razmišlja jer kako ističe jednom je probao i video da može, pa nije siguran da li će i drugi put.

Iako je Saša Popović izjavio da mu je kroz karijeru falio jedan hit, on se ne slaže sa tim, jer kako kaže ne bi trajao 18 godina da javnoj sceni. 

- Nisam znao kakav je svet estrade, ušao sam u tu priču jako mlad. Očekivao sam kao i svi talentovani pevači da će imati mega hitove i da će za par godina napuniti Arenu. Saša Popović  ni Žika ni bilo ko nisu dužni da žive naše živote i grade karijere mi smo ti koji biraju pesme i imaju svoj izbor. Ne mogu da se vratim u prošllost, ne bi bio sada na ovom mestu. To je bila neka vrsta škole i muzičke i estradne, sada sa ovoliko godina iskustva znam sa kim i u kom pravcu gradim karijeru. Ne plašim se medijskog zaborava jer sam prisutan u javnosti jako dugo.

- Prezadovoljan sam ovom godinom, bilo je puno lepe muzike i druženja, dosta nastupa i koncerata. 

Podsetimo, Bane Mojićević se pre dve godine razveo do supruge Milice, a povodom toga je tada davao retko izjave za javnost. Mnogo se spekulisalo o razlogu prekida braka, što je pevač jednom prilikom i otkrio. 

- Istina je da smo se razveli, nezvanično pre pola godine, a zvanično pre dve nedelje. Ono što mogu da kažem je da smo sada u boljim odnosima nego ikad, očigledno je trebalo da se rastanemo pa da se naš odnos sredi. Zaista, potpuno normalno komuniciramo - pričao je Bane, dok je od ranije poznato da su imali problema u bračnoj zajednici.

- Nema tu nekih konkretnih razloga. Nije bilo nikakvih drama, skandala ili afera, prestale su emocije i komunikacija na tom nivou. Jednostavno svako je krenuo svojim putem i pred nama je nova životna etapa - pričao je Mojićević.

 

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija