• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/N. Kosijer

02.12.2022

07:30

ŽENE MI NUDE 10.000 EVRA ZA ODNOSE! Đani otkrio sve pikanterije o sebi: Za pare sam pevao i na drvetu, ali samo kad sam ja to hteo!

Miloš Rafailović

Estrada

ŽENE MI NUDE 10.000 EVRA ZA ODNOSE! Đani otkrio sve pikanterije o sebi: Za pare sam pevao i na drvetu, ali samo kad sam ja to hteo!

Podeli vest

Popularni folk pevač Radiša Trajković često je na meti optužbi da vara svoju suprugu, a on tek sada otkriva da mu žene nude ogromne svote novca kako bi imao intimne odnose s njima

Đani za Informer priča da mu se devojke na nastupima udvaraju na razne načine, pa čak i da pokušavaju da ga odvuku u krevet.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Dobijao svašta na nastupima... Radiša Trajković Đani

- Imao sam raznih nepristojnih ponuda u karijeri. Devojke su mi nudile po 10.000 evra da spavam s njima. Nisam pristajao! - ispričao je Đani na snimanju novogodišnjeg programa DM televizije i otkrio da je davao novac za seks:
- Plaćao sam prostitutke, ali u mladosti. Nisam davao mnogo para na njih i nijedna me nije odbila. Pa lova i gvozdena vrata otvara! Ali to je bilo u mladosti, više me ne zanimaju takve stvari.

Foto: Miloš Rafailović

Supruga ga podržava u svemu decenijama... Đani i Slađa


Pored ponuda za seks, popularni folker je na nastupima dobijao i skupocene poklone, pa se sa jedne tezge vratio kući sa lancem od pola kilograma zlata.
- Pevao sam u Torontu i neki lik mi je poklonio lanac od pola kile zlata. Tuce love je dao na muziku. Video sam da je cirke, a pošto je bio sa ženom, prišao sam joj da vratim kajlu i rekao: "Gospođo, ovo je lanac vašeg supruga." Nisam hteo da ispadne da sam uzeo ogrlicu i zapalio za Srbiju. Ona mi je rekla: "Gospodine Đani, kada je moj muž čuo da dolazite ovde, od sreće nije znao šta da vam kupi, pa je tu ogrlicu namenio vama" - priseća se pevač.
Đani tvrdi da ne bi pristao da se ponižava za dobar bakšiš:

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Kolege ga obožavaju... Seka, Đani i Dragana


- Ne može meni niko da da lovu i natera me da se popnem na sto i pevam. Ja to radim kad ja hoću. Sećam se, dok sam živeo na Kosmetu, jedan moj kolega koji je ušao u lovu preko noći, dao mi je 1.000 maraka da se popnem na drvo i pevam. Za njega sam to uradio! Popeo sam se na drvo i pevao. Posle je o tome pričala cela Priština. Sutradan sam nastupao u jednom lokalu, lik je izvadio soma i rekao: "Ajde pevaj na drvetu." Odbio sam! Nisam ja majmun da se verem po drveću.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Ima sat od 25.000 evra... Đani


Đani ističe da je svaki dinar pošteno zaradio.
- Na početku karijere, kad sam se mučio i pevao po šatorima, govorili su: "Vidi ga, Đani seljak, peva pod šatorom." Počeo sam da pevam sa 16 godina i sve što sam stekao u životu krvavo sam zaradio i ponosan sam na to. Srećan sam čovek. Imam svoju Slađu, koju volim najviše na svetu, 27 godina smo u braku! Imam decu i dva unuka, a daće Bog, biće ih još - kaže pevač.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Hvatao se i za međunožje... Đani


 

Đani se uhvatio za međunožje
i pokazao sat od 25.000 evra

Radiša Trajković Đani uhvatio se za međunožje, a zatim pokazao sat od 25.000 evra! On je poručio svim hejterima da mogu samo da budu ljubomorni na to što je uspešan i što odlično zarađuje, pa može da nosi skupe satove.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
KOLEGA MILANA STANKOVIĆA OTKRIO ČIME SE PEVAČ ZAISTA BAVI! Nakon godinu dana provedenih po manastirima, objavio fotografiju i konačno se saznalo šta sprema!
Estrada

KOLEGA MILANA STANKOVIĆA OTKRIO ČIME SE PEVAČ ZAISTA BAVI! Nakon godinu dana provedenih po manastirima, objavio fotografiju i konačno se saznalo šta sprema!

Milan Stanković poslednjih godina je u ilegali i veoma retko objavi čak i fotografije na svom profilu na Instagramu, a mediji spekulišu čime se bavi i uglavnom se sve svede na to da je bio u obilasku manastira na Balkanu. Milan je danas posle duže vremena okačio svoju fotografiju na drštvene mreže, a njegov prijatelj je otkrio čime se Stanković bavi

01.12.2022

19:34

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija