• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Story

04.12.2022

12:45

Odvojila me je od žene i sina, pribavila umrlicu! Dramatična ispovest o Snežani Đurišić! PROGLASILA GA MRTVIM!

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

Odvojila me je od žene i sina, pribavila umrlicu! Dramatična ispovest o Snežani Đurišić! PROGLASILA GA MRTVIM!

Podeli vest

Izuzetnu karijeru pevačica Snežana Đurišić godinama unazad gradila je svojim glasom i kvalitetnim pesmama pokušavajući da skandale koliko je to moguće u javnom svetu izbegne, međutim zbog porodičnih nesuglasica dospevala je ona u žižu interesovanja više puta.

Isplivali su pre nekoliko godina njeni problemi sa sinom Markom, emotivni život sa ginekologom Vanjom Miloševićem takođe je intrigirao javnost u više navrata, a razlog zbog kog je pevačica dospela na naslovnice još davne 1994. godine jeste zet Snežane Đurišić, bivši suprug njene sestre Mire.

Naime, tada se redakciji "TV Novosti" obratio Žika Živanović, tadašnji zet Snežane Đurišić koji je poželeo da iz svog ugla ispriča detalje porodične drame koja se odigrala. U tekstu pod naslovom "Moj Milane s američke strane" objavljenom u tiražnom magazinu, on je između ostalog naveo kako je Snežana u sve umešana.

- Prevarili su me. Odveli su mi ženu i dete u Čikago. Prošle godine dogovorio sam se da Mira i Milan krenu sa Snežanom u Ameriku, a da im se ja pridružim posle dva meseca, kada dobijem vizu. Žena i sin imali su vizu na tri meseca, a odmah po sletanju u Cirih Snežana im je preko svojih veza sredila vizu za još tri meseca. Maloletno dete uspeli su da odvedu pomoću lažnog potpisa, a saznajem da je Snežana pribavila „očevu umrlicu“. Zamislite, proglasila me je mrtvim kako bi bez mog odobrenja odvela dete - ispričao je on navodeći da mu je supruga uskoro javila da ne mora ni da dolazi, jer ona pokreće brakorazvodnu parnicu.

Na njegove telefonske pozive niko nije odgovarao. Ili su mu spuštali slušalicu, ili su Snežanina deca odgovarala da su Mira i Milan u prodavnici, školi, poslu ili na Floridi, a adresu u Čikagu nije znao, pisale su tada "TV Novosti".

Foto: printscreen Tv Novosti

- Najgore mi je što ne mogu da čujem dete, da mu pošaljem poklon. Ne mogu da se pomirim sa tim da sada nije sa mnom na Adi, da se ne šeta beogradskim ulicama, da ne idemo na picu i roštilj na Čuburi, gde imamo kuću. Čuo sam da je Milan smešten u neku crkvu i da tamo provodi vreme. Tamo ide u školu, a majka za to vreme radi. Nije u stanju da stalno bude sa njim, vide se tek preko vikenda. To me strašno boli - ispričao je u dahu zet Snežane Đurišić okupiran mišlju da vrati sina, a ako ne to, onda bar ima pravo da ga vidi i čuje.

- Sve sam joj kupio i omogućio. Njene želje su za mene bile zakon. Okitio sam je zlatom, odveo kod najboljih frizera i kozmetičara, a sada pere sudove u Americi - rekao je tada Žika, taksista iz Beograda koji tvrdi da prema porodici nikada nije bio grub:

Foto: printscreen Tv Novosti

- Nikada, ni jedno ni drugo nisam taknuo. Dolazilo je doduše do svađa, ali toga ima u svim porodicama. Obožavao sam ih. Pa ne bih ih pustio u Ameriku da je u našem braku bila kriza. Sve je to zamislila Snežana, koja me ne podnosi. Ona je zamislila da Miru tamo uda. Mnogo sam se razočarao u nju i u njenog muža.

Kada su je novinari zamolili da prokomentariše izjave bivšeg zeta, Snežana Đurišić oštro je demantovala ove navode:

- Ne dozvoljavam da se moje ime dovede u vezu sa tim čovekom. Ja nisam advokat i ne mešam se u njihov brak. Da je sve bilo savršeno, sigurno ne bi došlo do ovog. Istina, on ih nije fizički zlostavljao, ali ih je maltretirao i izbacivao napolje iz kuće. Svaki brak je priča za sebe, a ovaj je već završen.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mm

pre 1 godinu

Haha, ovaj u jednom momentu kaže kako su se dogovorili da žena i sin odu u Ameriku a on da im se pridruži kad dobije vizu, a u drugom momentu priča o lažnim papirima, odveden na prevaru itd. Jako kontradiktorna priča.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija