• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.12.2022

12:36

ELA DVORNIK PRED MASOM PRATILACA POKAZALA SE*SUALNA POMOGALA! Vibratori i erotske igračke svih veličina! (VIDEO)

Printscreen You Tube

Estrada

ELA DVORNIK PRED MASOM PRATILACA POKAZALA SE*SUALNA POMOGALA! Vibratori i erotske igračke svih veličina! (VIDEO)

Podeli vest

Influenserka Ela Dvornik objavila je video proteklog vikenda na svom YouTube kanalu koji je privukao veliku pažnju.

Osim što je pokazala proces bušenja novog pirsinga, između obrva, Ela Dvornik je pratiocima pokazala i šta sadrže poklon kutije jednog od brendova s kojima sarađuje. Reč je o seksualnim igračkama.

Pred kamerom je pokazala šta sve stiže u paketu, a pretežno je bila reč o vibratorima raznih veličina i najčešće u crnoj i ljubičastoj boji. U kutijama su bile još i lisice, bič..

Foto: printscreen instagram/elladvornik

Ela Dvornik

Na određene sadržaje kutija i sama Ela je bila šokirana te je pojasnila da nije stručna na tom polju te da može samo po izgledu zaključiti kako i za šta se ove igračke koriste.

Tokom snimanja videa stigao je i njen suprug Čarls Pirs koji se, kako se čuje na snimku, smejao iza kamere. Takođe, u nekoliko navrata joj je pomogao da shvati o čemu se radi.

Ovaj video se dopao mnogima jer ih je, kako su istaknuli u komentarima, nasmejao do suza.

 

 

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija