• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.12.2022

22:12

LJUBAVNA PRIČA KOJA JE PRETILA DA SE ZAUVEK ZAVRŠI! Malo ko zna kako se rodila ljubav između Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića!

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

LJUBAVNA PRIČA KOJA JE PRETILA DA SE ZAUVEK ZAVRŠI! Malo ko zna kako se rodila ljubav između Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića!

Podeli vest

Jedan od nesumnjivo najsrećnijih parova na našoj javnoj sceni Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić svakako ima i jednu od najinteresantnijih priča o svojoj ljubavi

Iako su glumac Ivan Bosiljčić i pevačica Jelena Tomašević počeli da se viđaju 2008. godine, on je bio zaljubljen u nju mnogo pre prvog susreta. Kako je jednom prilikom ispričao, glumac i dalje pamti trenutak kada je prvi put video Jelenu – na televizijskom ekranu.

– Dok sam živ pamtiću momenat kada sam ovaj nastup gledao na televiziji. Pre 11 godina. Danas je ona moja žena. I ja njen muž. Jutro 2005. godine – napisao je pre nekoliko godina na svom profilu na društvenoj mreži Instagram Ivan, prisećajući se Jeleninog nastupa na Beoviziji s pesmom "Jutro".

Nakon što su se 2008. godine sreli i zavoleli, par koji je poznat po tome što čuva svoju privatnost daleko od medija pokušao je da sakrije svoju vezu od javnosti. Ipak, tokom jedne romantične šetnje na crnogorskom primorju, Ivan i Jelena su viđeni zajedno i ceo Balkan čuo je da su jedan od najpoželjnijih glumaca u Srbiji i lepotica čarobnog glasa zaljubljeni jedno u drugo.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Nakon godinu dana, međutim, pisalo se da je par raskinuo, a nijedno od njih dvoje nije želelo da komentariše ove navode. Na neki način, to je potvrđeno kada se Tomaševićeva nije pojavila na Ivanovom koncertu u Domu sindikata.

– Jelenu ne treba očekivati. Inače, trudiću se da privatno i poslovno ne mešam – bilo je jedino što je glumac izjavio na ovu temu.

Godinu dana kasnije, međutim, Ivan i Jelena su se pomirili, a 21. juna u Londonu, kada čak ni najbliži nisu znali da su obnovili vezu, glumac i pevačica su se verili! Kako je glumac jednom priliom otkrio, za njenu ruku nije morao da pita Jelenine roditelje, već malu bratanicu.

– Jelenina bratanica Đurđa je imala dve godine. I bila je glavni čuvar svoje tetke. Kada sam došao da molim za Jeleninu ruku, nisam je tražio od njenog oca i majke, nego od Đurđe. Mala je bila ozbiljan igrač – prisetio se Ivan.

Foto: Žarko Radovančev

Krajem avgusta 2011. godine, u crkvi Svete Trojice u Gornjem Milanovcu, jedan od najšarmantnijih parova naše scene zavetovao se na večnu ljubav, a nekoliko dana kasnije održano je i građansko venčanje i svadba. Kako se tada pisalo, kako je Ivan iz Užica, a Jelena iz Negotina, odluka je bila da se u crkvi venčaju u Gornjem Milanovcu – tačno na pola puta!

Već sledeće godine, na svet je stigla njihova ćerkica Nina, a par je, i pored brojnih poslovnih obaveza i Ivanovog rada u Rusiji, ostao veoma posvećen porodici i zaljubljen do ušiju.

Ne kriju da bi voleli da se ponovo ostvare u ulozi roditelja, a pre neku godinu spekulisalo se da će par to pokušati uz pomoć procesa vantelesne oplodnje, što su demantovali.

– Mi još uvek imamo živu nadu da ćemo prirodnim putem dobiti još dece. Ali svakako razumemo i podržavamo sve ljude koji su prinuđeni da potomstvo dobiju veštačkom oplodnjom — istakli su jednom na Instagramu.

Foto: instagram/jelenatomasevic_official

Ivan i Jelena nadaju se da će im budućnost doneti ispunjenje još jedne želje: da se presele na selo.

- To je fenomenalna ideja, iako je to više na nivou planova i razgovora. Ništa konkretno od toga nije realizovano još uvek. To je divno da se o tome piše i priča, pogotovo ako pitate Ivana, on bi se preselio na selo i pokrenuo neku proizvodnju organskih dobara. Međutim, to je trenutno neizvodljivo i zbog Nine i zbog naših poslova, ali možda nekad u budućnosti nešto promenimo - rekla je Jelena jednom.

- Inače, ja sam odrasla uz prirodu, u kući gde smo imali baštu, voćnjak, tako da mi to nije strano. U budućnosti kad Nina poraste i ode svojim putem, možda se mi preorijentišemo na poljoprivredu.

Bilo kako bilo, jedno je sigurno uz toliku ljubav, uvek ćemo ih viđati nasmejane.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lana

pre 1 godinu

Koliko ste dosadni sa tom bajatom pričom , u kojoj je inače materijalno pod broj jedan pa tek onda ljubav. Oboje se grabe da što više zarade , kupili kuću u šumicama , žive na visokoj nozi, a onda vi nastupate sa bajatom pričom od pre 10-12 godina i to svaki dan neko drugi piše. Opterećeni mediji starim sladunjavim pričama koje nikoga ne zanimaju. I to sa Bocelijem je još neko drugi mogao da realizuje,nego tomasevicku neko uporno gura.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija