• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

09.12.2022

13:21 >> 13:42

DARKU TANASIJEVIĆU POZLILO! Voditelj četiri dana na infuziji!

Estrada

DARKU TANASIJEVIĆU POZLILO! Voditelj četiri dana na infuziji!

Podeli vest

Voditelj i tv lice rijaliti programa "Zadruga", Darko Tanasijević, na društvenoj mreži Instagram obavestio je pratioce da se danima loše oseća.

Naime, on je zbog svog zdravstvenog stanja na infuziji kako bi popravio svoj imunitet, jer ne može  da ustane iz kreveta.

Kako je obavestio svoje fanove Darko Tanasijević ne ustaje iz kreveta, pa je podelio fotografiju koja je sve zabrinula, a ispod koje je kratko napisao.

Foto: printscreen instagram

Darko Tanasijević

- Ulazim u četvrti dan. - objavio je voditelj. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vns

pre 1 godinu

Da li je realno,da se svaka starleta i voditelj,čim im se malo sloši,idu na infuziju....i pritom se slikaju.....paćenici

DEJAN DRAGOJEVIĆ JE BIO OMAĐIJAN, UMALO DA IZGUBI GLAVU! Šok detalji!
Rijaliti

DEJAN DRAGOJEVIĆ JE BIO OMAĐIJAN, UMALO DA IZGUBI GLAVU! Šok detalji!

Kako su dešavanja u Beloj kući napravila opštu pometnju i poremetila mnoge odnose, Filip i Aleksandra su se pre par dana prvi put poljubili, nakon burne veze u rijalitiju "Zadruga 4", a danas su se se u izolaciji prepustili strastistima, a svoj sud o svemu što se dešava dala je Vesna Vukelić Vendi.

09.12.2022

13:04 >> 13:19

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija