• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T. Matić

12.12.2022

07:00

TEODORA SE POSVAĐALA S NINOM, VEZA JOJ U KRIZI! Paparaco pevačice koja utučena šeta nakon svađe s košarkašem

Aleksandar Jovanović

Estrada

TEODORA SE POSVAĐALA S NINOM, VEZA JOJ U KRIZI! Paparaco pevačice koja utučena šeta nakon svađe s košarkašem

Podeli vest

Teodora Džehverović (25) žestoko se posvađala sa dečkom Ninom Čelebićem (31), a paparaco Informera uslikao je pevačicu dok je preko telefona urlala na košarkaša jer se retko viđaju.

Ona je u jutarnjim satima sela sa drugaricom u jedan restoran u Beton hali. Iako je uvek sređena i doterana, ovog puta je bila u opuštenom izdanju i bez grama šminke. Izgledala je kao da je satima plakala, jer je bila naduvena u licu i neraspoložena. Posle 45 minuta ćaskanja sa drugaricom, zazvonio joj je telefon. Brzo su platile račun i krenule ka parkingu.

Foto: Aleksandar Jovanović

Teodora besnela preko telefona...

Paparaco Informera uslikao je Teodoru Džehverović u Beton hali dok se žestoko raspravljala i psovala dečka Nina Čelebića. Pevačica je bila bez trunke šminke, natečena u licu od plakanja

 

- Teodora je izašla iz restorana jer ju je zvao Nino. Očigledno je znala da će se svađati, pa nije htela da je slušaju ostali gosti. Međutim, toliko je bila besna da se drala na njega, pa smo svi na šetalištu mogli da je čujemo. Govorila mu je da joj je muka da ima dečka, a oseća se kao da ga nema, jer su stalno razdvojeni: "Sve mi se smučilo. Prvo se nismo viđali jer si bio u Brazilu, ali isto je i kada si ovde. Stalno imaš neke obaveze! E pa imam ih i ja, ali znam šta su mi prioriteti!" - ispričao nam je izvor koji se našao na licu mesta.
On je dodao da je Džehverovićeva uključila spikerfon kako bi i njena drugarica čula šta košarkaš priča.

Foto: Aleksandar Jovanović

Nije mogla da se smiri... Džehva s drugaricom
Teodora je Ninu prebacila da joj ne posvećuje dovoljno pažnje: "Smučilo mi se da sam stalno sama. Jedi go*na"-Izvor Informera

- Rekla mu je: "Ajde, koji ti je sada izgovor da ne možemo nigde da otputujemo? Je l' si svestan da smo poslednji put išli na more u Hrvatsku? A i tada se nisam opustila jer sam imala nastupe." Nino je pokušao da je smiri: "Ne znam šta ti je danas? Saberi se! Što moraš da praviš problem tamo gde ga nema?!"

Foto: Aleksandar Jovanović

Teodori smeta joj jer se premalo viđa s Ninom...


To je još više razljutilo pevačicu, koja ga je opsovala.
- Bila je van sebe: "Jedi go*na! Nemoj više da me zoveš! Dva dana neću da znam za tebe." Potom mu je spustila slušalicu, a on ju je opet pozvao. Nije htela da mu se javi - završava naš sagovornik.
Džehverovićeva je ubrzala korak do parkinga. Drugarica ju je sve vreme tešila, ali Teodora nije mogla da se smiri. Pošto je bila uzrujana, zamolila je prijateljicu da vozi umesto nje kako ne bi izazvala haos u saobraćaju.

Foto: Aleksandar Jovanović

Zamolila drugaricu da umesto nje vozi


Ovo nije prvi put da Teodora i Nino imaju krizu u vezi. Oni su se u maju žestoko posvađali, a Nino joj je rekao da više ne može da bude sa njom. Međutim, ubrzo su se pomirili, ali očigledno je da ponovo nisu u dobrim odnosima.

Foto: Aleksandar Jovanović

Teodora se isvađala s dečkom, pa je drugarica odvezla


 

Kupila stan u
Višnjičkoj banji

Teodora Džehverović kupila je stan u Višnjičkoj banji. Pevačica je svoju prvu nekretninu pazarila u istoj zgradi u kojoj živi njen brat Sava. Njih dvoje su veoma bliski, pa je htela da budu blizu kako bi ga češće viđala.

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

"Bol je bio sve jači, kao da mi neko lomi prste": Srpkinja  nagazila opasnu ribu na plažu u Grčkoj
Društvo

"Bol je bio sve jači, kao da mi neko lomi prste": Srpkinja nagazila opasnu ribu na plažu u Grčkoj

Osim meduza i vlasulja, turisti u Grčkoj se ponekad susreću i sa ježevima i ribom zvanom Dragon fish koja se drugačije zove i morski pauk, riba Dragana, Drakena. Karakterišu je šare na leđima, sa donje strane ima bodlju okrenutu unazad, a sličnu bodlju ima i na prvom leđnom peraju. Dugačka je do deset centimetara, sakrivena je u pesku pa je nije lako primetiti.

01.07.2024

13:07

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija