• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

14.12.2022

18:47 >> 19:16

KAĆA GRUJIĆ PROGOVORILA O LJUBAVI SA GOBELJOM: "Sve je bilo apsolutna nula!"

ATA Images

Estrada

KAĆA GRUJIĆ PROGOVORILA O LJUBAVI SA GOBELJOM: "Sve je bilo apsolutna nula!"

Podeli vest

Popularna folk pevačica, Katarina Kaća Grujić progovorila je o svojoj ćerkici Katji, pa je otkrila da sve veze koje je imala pre braka nisu bile ozbiljne, kao i da dok nije zasnovala porodicu nije imala ništa.

Bivša "Zvezda Granda" je pre samo nekoliko dana doputovala iz Dubaija, gde je uživala sa suprugom, popularnim sportistom Markom Gobeljićem i ćerkicom, pa je otkrila da je super podnela svoje prvo putovanje.

Foto: printscreen Instagram

Kaća i Gobelja

- Bilo nam je super, oduševljena sam kako je Katja sve podnela, let kako je prošao. Oduševljena je bila i plažom, bazenom, ljudima... Uživala je stvarno! Prija joj tamo, možda razmislimo da se preselimo (smeh) - našalila se Kaća, pa otkrila sve detalje vezane za rođendan:

- Za koji dan Katja puni godinu dana, ne mogu da verujem da je tako brzo proletelo. Kada pomislim kako brzo vreme leti meni kreću suze, jer ne želim da odraste, želim da ostane kod mene, da bude mala, da ceo život bude kod mene! Prohodala je pre dve-tri nedelje, ide sama, sada ne možemo da je uhvatimo u stanu. 

Foto: ATAIMAGES

Kaća i Gobelja

Nakon udaje za fudbalera shvata da je tek tad spoznala pravu ljubav, a o bivšima nema šta lepo da kaže.

- Verujem da sam možda patila nekad ranije, ali verujem da to ništa nije bilo ozbiljno. Sve veze koje su bile pre Marka... To je nekako neozbiljno, jer sada imam predivnog muža, ozbiljan brak, ozbiljnu porodicu i shvatila sam da je sve pre toga bila apsolutna nula - rekla ja Kaća Grujić

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Car

pre 1 godinu

Naletila na pravog donatora. Tesko pogoditi otkud tolika ljubav.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija