• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T.M.

17.12.2022

07:05

PEVAČI BRANE GEJEVE UMESTO KOSOVO! Sloba Radanović osudio kolege: Za njih je parada važno pitanje, a ovo ih se ne tiče!

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

PEVAČI BRANE GEJEVE UMESTO KOSOVO! Sloba Radanović osudio kolege: Za njih je parada važno pitanje, a ovo ih se ne tiče!

Podeli vest

Sloba Radanović besan je na svoje kolege koje javno brane gejeve, a ćute dok srpski narod na Kosovu i Metohiji prolazi kroz golgotu!

Sloba kaže da često ide na Kosmet i da je zabrinut kako će se rešiti drama u južnoj srpskoj pokrajini.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Slobodan Radanović, pevač
Ljut

Boli me kada svet okreće glavu od nas. Ja ću uvek javno govoriti o stradanju Srba
Sloba Radanović

- Bitno da su naše javne ličnosti podržale gej paradu, jer je to za njih vrlo važno pitanje, a ovo ih se ne tiče! Ne znam zašto se pevači ne oglašavaju povodom teške situacije na Kosovu... Možda se plaše jer rade i "ovde i tamo", pa da im neko nešto ne zameri. Jasno je meni da ne treba gajiti mržnju ni prema kome, ali moramo da budemo patriote! - kaže pevač i dodaje da je veoma zabrinut za Srbe na Kosmetu:

Foto: ATA Images

Slobodan Radanović, pevač

- Naš narod na Kosovu doživljava ugnjetavanje i trpi nepravdu. Srbi stradaju, nadam se da će ih Bog pogledati! Krivo mi je što nemaju nikakva prava samo zato što su srpske nacionalnosti. Boli me kada svet okreće glavu od nas, svi se prave da ne vide šta se dešava. A ja ću uvek o tome govoriti javno!
Radanović tvrdi da zbog tog stava nikad nije imao neprijatnosti na nastupima.

Foto: ATA Images

Slobodan Radanović, pevač

- Ne plašim se nikog i ne razmišljam da li će me neko popreko pogledati zbog toga što javno pričam o problemima Srba na Kosovu. Niko mi nikad na nastupu nije pokazao dvoglavog orla, niti me je provocirao... Svako normalan zna da je to ispravna stvar. Javilo mi se mnogo ljudi druge vere koji znaju da narod na Kosovu preživljava strašne stvari. Imam prijatelje i među Albancima i nikad nisam imao neprijatne situacije s njima - završava priču Sloba.

Biću sa Jelenom kad se bude porađala

 

Sloba Radanović sredinom februara postaće otac dečaka, kome će ime dati Damjan.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Sloba i njegova supruga Jelena

- Prisustvovaću porođaju supruge Jelene, nas dvoje smo već pričali o tome. Možda će to biti čudno iskustvo za mene, ali mislim da ću izdržati i neću pasti u nesvest. Sin će nam se zvati Damjan. Bio sam u jednom manastiru na Kosovu i Metohiji koji je posvećen Svetom Kozmi i Damjanu, tamo sam odlučio da sinu dam ime Damjan. Biću popustljiv otac, mene ljutnja drži minut-dva. Trudiću se da lepo vaspitam svoje dete - kaže Sloba i otkriva kakva je Jelena u trudnoći:
- Nisam je razmazio iako je u drugom stanju. Ponaša se kao da nije trudna!

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vns

pre 1 godinu

'ajde međedu ti prvo u vojsku,pa pravac Kosovo....ja sam tamo bilo 6 meseci.....i nije mi bilo lako....čekam tvoj sledeći korak

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!
Fudbal

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!

Odigrani su revanš mečevi četvrtfinala Lige šampiona, nakon čega smo saznali imena četiri preostala kluba koja će se boriti za najvredniji trofej u evropskom klupskom fudbalu. Pored toga, eliminacija Arsenala od minhenskog Bajerna imala je za posledicu to da engleski velikan neće igrati na Svetskom klupskom prvenstvu 2025. godine! Umesto "tobdžija" tamo će se naći austrijski Salcburg za koji nastupaju trojica srpskih fudbalera! Nema sumnje da će domaćim ljubiteljima fudbala reformisano takmičenje biti vrlo interesantno, jer će na njemu nastupiti veliki broj srpskih igrača!

18.04.2024

14:48

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija