• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.12.2022

09:43

MALO KO ZNA POZADINU LJUBAVI ACE ILIĆA I BILJE JEVTIĆ! Važe za najskladninji par, a ove detalje su vešto skrivali!

printscreen

Estrada

MALO KO ZNA POZADINU LJUBAVI ACE ILIĆA I BILJE JEVTIĆ! Važe za najskladninji par, a ove detalje su vešto skrivali!

Podeli vest

Biljana Jevtić i Aleksandar Aca Ilić važe za jedan od najskladnijih i najvoljenijih parova na našoj javnoj sceni.

Oni godinama uživaju u harmoničnom braku u kome su dobili sina Ivana. Retke su situacije u kojima imamo priliku da ih vidimo tužne ili u svađi, jer su Bilja i Aca prosto stvoreni jedno za drugo. 

Jednom prilikom pevač je u intervjuu za medije otkrio kako je počela njihova ljubavna priča i kako se na prvi pogled kada je ugledao Biki zaljubio. 

– Pomislio sam "Kako lepa devojka! Ko li je ona?" Upoznali smo se u Kragujevcu 1983. godine, ali su nam se putevi ukrstili tek 1986. kada smo radili jednu zajedničku turneju. I od januara 1986. do sada smo zajedno i ostaćemo do kraja života. Iz te ljubavi rodio se Ivan, naše najveće blago. Mi živimo lepo, možda naš život nije zanimljiv novinarima, ali nama itekako jeste – rekao je pevač jednom prilikom i otkrio kako je reagovao na to što je Biljana u tom momentu važila za najpoželjniju ženu u tadašnjoj velikoj Jugosaviji.

Foto: printscreen facebook

Bilja i Aca sa sinom Ivanom

– Ruku na srce i ja sam bio mlad, bio sam i lep, jer kao što kažu svaka mladost je sama po sebi lepa. Iz dobre kuće, dobar dečko sam bio i prava prilika što kažu ljudi. Svi su govorili da je Bilja bila lepa, a jednom prilikom je naš prijatelj rekao da sam i ja bio lep, konačno da neko kaže pravu istinu – kazao je Aca.

Pevač priznaje da je imao sreće kada je brak u pitanju i da su on i njegova supruga vešto krili privatan život od očiju znatiželjne javnosti i da su tako uspeli da sačuvaju najdublju intimu samo za njih dvoje.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17