• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Republika

20.12.2022

11:25 >> 12:08

HALID MUSLIMOVIĆ U DUGOVIMA! Pevač treba da isplati 160.000 evra!

Estrada

HALID MUSLIMOVIĆ U DUGOVIMA! Pevač treba da isplati 160.000 evra!

Podeli vest

Ova godina nije najplodonosnija za pevača Halida Muslimovića, naime, državi Bosni i Hercegovini i poveriteljima duguje 325.000 maraka, što bi u protivrednosti bilo oko 160.000 evra.

Okružni sud u Prijedoru, koji je okončao prekršajni postupak u diskografskoj kući "Haliks rekords", koju je vodio poznati pevač.

Inače, ranije ove godine pokrenut je prekršajni postupak, koji je ubrzo okončan jer preduzeće nije imalo imovinu koja je mogla da se unovči.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Prema podacima iz suda, najveći poverioci su bili Poreska uprava Republike Srpske, Uprava za indirektno oporezivanje BiH, kao i Elektrodistribucija.

U sudu su podsetili da je Zakonom o stečaju propisano da, ako se ispostavi da stečajna masa nije dovoljna za pokriće troškova stečajnog postupka, stečajni sudija mora da zaključi postupak.

U diskografskoj kući "Haliks rekords" Muslimović je snimao svoje pesme i sarađivao s manje poznatim pevačima.

Računi su godinama bili blokirani, a najbolje je poslovala 2016, kada je prijavljena dobit od čak 650.000 evra.

Foto: Printscreen youtube

 

Ipak, uprkos dugovima i problemima na sve strane, Muslimović sprema koncert povodom 40 godina muzičke karijere.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija