• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

21.12.2022

09:22 >> 10:35

POBEGAO JE SRBIJE I PORODIČNE KUĆE JER NIJE MOGAO DA SPAVA! Laća nije podneo dva gubitka, ovo ga je slomilo!

Foto Prntscreen youtube

Estrada

POBEGAO JE SRBIJE I PORODIČNE KUĆE JER NIJE MOGAO DA SPAVA! Laća nije podneo dva gubitka, ovo ga je slomilo!

Podeli vest

Tekstopisac Milan Radulović Laća juče je preminuo u 36. godini u Izraelu, a sin Marine i Fute u nekoliko navrata predhodnih godina govorio je da mu je muka od Srbije zbog svega što se dogodilo u njegovoj kući.

Naime, njegov brat Miloš Radulović preminuo je 1. decembra, tačno pre trinaest godina, a prošle godine umrla je Marina nakon duge i teške borbe u 67. godini, svi ti tragični događaji naveli su Laću da napusti Beograd.

Pobegao sam od sebe, od svoje kuće u kojoj je previše crnila, previše depresije, koja se sastojala samo na tome da radim, radim… Ne spavam, i to prosto ne može zdrav mozak više da izdrži. Trebalo je da se upoznam sa Darkom Dimitrovim, da probamo neku saradnju, upoznali se, probali sa Severinom "Fatamarganu", krenuli da se družimo. Počeli smo da radimo i shvatio sam da savršeno funkcionišemo kao tandem - govorio je Milan Radulović jednom prilikom.

Tekstopisac je priznao da mu ne fali Srbija, već da mu nedostaju roditelji, ali da ne voli da boravi u kući zbog koje ima traumatično iskustvo koje izuzetno loše utiče na njega, pa je često bio depresivan i imao je problema sa snom. 

Foto: Foto Prntscreen youtube

Milan Radulović Laća

- Ne nedostaje mi Beograd, nedostaju mi roditelji, određeni prijatelji i uvek kad se vratim u Beograd ne prija mi, ne legne mi dobro. Traumatično je, dosta se toga desilo. To je kuća gde mi je umro brat, to je kuća gde mi se majka razbolela, tu je i moj stan koji je i hladan, gde je stara instalacija, ne vraća mi se tu. Ti neki ljudi, svako je otišao na svoju stranu, što je meni potpuno okej. Neki su postali kao ljuti što me nema, što se ne javljam, ja svima kažem da dođu u Makedoniju, ali su svi lenji. Imam taj stav, da ne moram da se čujem s nekim deset godina, ako je meni drag, i neko koga volim, kad me pozove na telefon ostaće ista emocija -  govorio je Laća u jednoj emisiji.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija