• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

31.12.2022

15:15

MOJ MUŽ JE ISTOVREMENO PRESTAO DA VOLI I MENE I NAŠU ĆERKU! Zorica Brunclik otvorila dušu o ocu dvoje mezimice!

Informer.rs

Estrada

MOJ MUŽ JE ISTOVREMENO PRESTAO DA VOLI I MENE I NAŠU ĆERKU! Zorica Brunclik otvorila dušu o ocu dvoje mezimice!

Podeli vest

Zorica Brunclik decenijama uživa u skladnom braku sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišem, ali put do sreće bio joj je trnovit i pre njega imala je tri braka. Sa jednim od svojih muževa bila je duboko nesrećna na kraju, ali ju je više pogađalo što je on prestao da voli i njihovu ćerku

I dok sa Kemišem ima ćerku Zlatu koja je udata i ima svoju porodicu, Zorica otkriva formulu svog skladnog braka:

- Moj brak je kao i svaki drugi, ali ja sam mudra žena. Ja ćutim kada treba da ćutim i kažem nešto onda kada to i treba. To je ono što je moj brak održalo i dobijem sve što hoću - priznala je Zorica.

Foto: Foto: Marko Đoković

Decenijama u skladnom braku s Kemišem... Zorica i Miroljub

Ipak pre njega nije bila najsrećnija kada je ljubav u pitanju. Naime, ćerku Mariju dobila je u vanbračnoj zajednici kada je imala tek 18 godina.

Prvi pevačicin muž bio je takođe harmonikaš Zoran Tutić, koji je bio šef orkestra sa kojim je u tom periodu nastupala. U braku sa Zoranom Zorica je dobila sina Đorđa Tutića, koji je danas oženjen i ima dvoje dece.

Međutim, ovaj brak nije opstao, i Zorica je sreći potražila kraj drugog harmonikaša - Ljube Kešelja. Sa njim je dobila ćerku Miljanu, koju navodno muzičar nikada nije hteo da prizna.

Foto: Printscreen You Tube/XX Vek

Ljuba Kešelj

- Kada sam se udala i drugi put, rodila sam ćerku Miljanu, čiji je otac izgleda istovremeno prestao da voli i svoje dete i mene… Miljana nije imala sreće s ocem, koji je prestao da je viđa kada je imala samo šest godina - izjavila je Zorica svojevremeno za medije.

BONUS VIDEO:



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Tekst koji morate pročitati: Belim lukom na litijum!
Kolumne

Tekst koji morate pročitati: Belim lukom na litijum!

Politički filozof Dragoljub Kojčić poručio je u svojoj kolumni da, umesto da misija opozicije bude doprinos napretku nacije u svakom smislu, od ekonomskog do obrazovnog i kulturnog, ona nas vraća u predracionalno stanje, ne nudeći utemeljenu metodologiju koja bi se primereno bavila litijumom i eventualnim rizicima.

01.09.2024

09:36

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija