• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

21.12.2022

19:07

MAJA NIKOLIĆ ŠOKIRALA NA SNIMANJU NOVOGODIŠNJEG PROGRAMA! Došla bez gaća, pa poljubila Eru u usta! (VIDEO)

printscreen

Estrada

MAJA NIKOLIĆ ŠOKIRALA NA SNIMANJU NOVOGODIŠNJEG PROGRAMA! Došla bez gaća, pa poljubila Eru u usta! (VIDEO)

Podeli vest

Pevačica Maja Nikolić pojavila se na snimanju novogodišnjeg programa. Njen stajling privukao je posebnu pažnju, a pevačica je priznala šta ima ispod roze haljine.

- Ispod moje haljine osim zlatne ribice nema ništa - priznala je Maja Nikolić.

Dok je pevačica davala intervju okupljenim medijskim ekipama,u kadar je ušetao pevač Era Ojdanić, koji je prekinuo intervju, nakon čega su se Maja i on poljubila u usta.

Nikolićeva je potom nastavila priču, pa iskoristila priliku da potkači mlade pevače koji za doček 2023. godine nastupaju na platou ispred Narodne Skupštine Beograda.

Mihajlo Veruović Vojaž, Teodora Džehverović, Igor Panić Nući i Zera u najluđoj noći zabavljaće hiljade ljudi ispred Skupštine grada Beograda, što se Maji Nikolić nimalo nije dopalo, pa je osula paljbu po mlađim kolegama.

- Da li je nektarina, da li je breskva? Nek su živi i zdravi, nek pevaju, nek zarade pare. Kunem vam se, nijednu njihovu pesmu ne znam. Ne znam ni ko je Nući, ni ko je Vojaž. Volela bih da ih upoznam. Voli vas teta Maja, nadam se da ste punoletni. Dabogda uzeli sto hiljada evra, ali ne razumem šta to pevate i na kom jeziku pevate - bila je ošta pevačica.

- Uvek ćete znati šta je hit. Hit je ono što peva Era, Silvana, Tozovac, Toma Zdravković... To su hitovi, ja to učim moje sinove i učim vas. Nisu hitovi ono što peva Nući, Mući, Vući, breskve, nektarine, jabuke, Vojaž... To nisu hitovi, to su instant hitovi - zaključila je Maja.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Breskvica i Leon zakopali ratne sekire, pa napralili lom!
Estrada

Breskvica i Leon zakopali ratne sekire, pa napralili lom!

U domaćoj javnosti odavno su poznati brojni nesporazumi, svađe i trzavice koji su obeležili živote naših javnoj ličnosti koji u svetu muzike često dovode do prekida saradnje. Upravo jedan takav nesporazum dogodio se na relaciji reperskog dvojca Breskvica i Leon, o kome javnost gotovo da ništa nije znala.

21.12.2022

16:00

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija