• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. K.

22.12.2022

07:40

"Od "Jorgovana" sam zaradila 500.000 evra"! VESNA ZMIJANAC UZELA BOGATSTVO NA ČUVENOM MEGAHITU!

Estrada

"Od "Jorgovana" sam zaradila 500.000 evra"! VESNA ZMIJANAC UZELA BOGATSTVO NA ČUVENOM MEGAHITU!

Podeli vest

Vesna Zmijanac kaže da je od svakog svog megahita zaradila po 500.000 evra! Pevačici su najviše novca u bogatoj karijeri donele pesme "Jorgovani", poznati duet s Dinom Merlinom, i hit "Nevera".

Ona je gostovala u emisiji kod Ognjena Amidžića i na pitanje voditelja da li bi pre uzela pola miliona evra u kešu ili neki hit, odgovorila je da bi se uvek odlučila za dobru pesmu.

- Od samo jednog megahita koji godinama traje može da se zaradi najmanje 500.000 evra! To mora da bude ozbiljna pesma, kao što su, na primer, "Jorgovani", koja se sluša preko 35 godina. Takođe i "Nevera", koju sam snimila pre 45 godina, a i dalje je pevam na nastupima. Zamislite samo koliko sam je puta za sve ove decenije otpevala za novac i koliko sam na njoj zaradila. I u današnje vreme može da se "ubode" jedan takav hit - objasnila je pevačica i dodala da je u vreme svoje najveće popularnosti samo Lepa Brena mogla da joj stane na crtu:

Duet sa ćerkom
Volela bih da sa Nikolijom snimim duet. Treba da nađemo dobru pesmu
Vesna Zmijanac

Foto: Public

Nikolija i Vesna

- Brena mi je bila jedina i najveća konkurencija, kao i ja njoj.

Mada se njena ćerka Nikolija Jovanović bavi pop muzikom, Vesna bi volela da snime duet:

- Uskoro bi trebalo da objavim novu pesmu. Album nemam u planu, previše mi je to posla. Sa Nikolijom bih rado snimila duet, samo treba da nađemo pravu pesmu.

Plakala sam zbog frizure u filmu

Vesna se 1981. godine pojavila u filmu "Sok od šljiva" Branka Baletića. To iskustvo joj, međutim, nije ostalo u lepom sećanju:

- Plakala sam na snimanju jer mi se nisu svideli ni frizura, ni stajling... Ma, ništa mi se nije dopadalo! Zbog uloge i filma trebalo je tako da izgledam, pa ništa nisam mogla da promenim.

 

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija