• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/D. I.

24.12.2022

13:40

ANĐELKA PRPIĆ TRUDNA S KUMOM! Venčao je s bivšim mužem, a sada čeka bebu s njom!

ATAIMAGES

Estrada

ANĐELKA PRPIĆ TRUDNA S KUMOM! Venčao je s bivšim mužem, a sada čeka bebu s njom!

Podeli vest

Kao bomba odjeknula je vest da je glumica Anđelka Prpić zatrudnela sa venčanim kumom

Anđelka čeka bebu sa M. Ž., koji je bio venčani kum Dariju Prpiću na njihovom venčanju.

Foto: ATA Images

Čeka bebu s kumom

- On je rekao svojim prijateljima i porodici srećne vesti i ne krije da je ludo zaljubljen. Ipak, mislio je da će to ostati samo u krugu najbližih. Koliko je voli najbolje govori to da je ostavio dugogodišnju partnerku zbog glumice. Ni Anđelka nije krila ovu priču od najbližih, ali se trudila da to ne dođe do javnosti - kaže dobro obavešten izvor.

Izvesni M. Ž. nioje želeo da komentariše ovu situaciju, on se javio na telefon i najpre zbunio, a onda spustio slušalicu, a nije hteo ni da odgovori na poruke. Takođe, pokušaj da dobijemo izjavu od glumice je takođe bio neuspešan budući da ni ona ne želi da se oglašava za javnost.

Podsetimo, Anđelka Prpić se udala za Darija 2011. godine i sa njim ima sina Jakšu. Nakon devet godina braka, par se razišao, a kako se spekuliše krah ove ljubavi usledio je zbog ljubomore Darija koji nije mogao da podnese to što Anđelka mora da glumi intimne scene sa kolegama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dr ja

pre 1 godinu

To kume,,,,to Anđelika,,,a ko će nego kum,,,bog na nebu a kum završava posao na zemlji,,,,čestitam?????????????????

bole

pre 1 godinu

Kod naših glumaca to je normalna stvar što se tiče brakova.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija