• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.12.2022

14:57

GORE PROVIDNO, A DOLE....! Danas svi gledaju u Kosjerinine atribute, voditeljka uživo u emisiji žešće provokativna!

Novak Đurović

Estrada

GORE PROVIDNO, A DOLE....! Danas svi gledaju u Kosjerinine atribute, voditeljka uživo u emisiji žešće provokativna!

Podeli vest

Voditeljka Dragana Kosjerina pojavila se u emisiji u atraktivnoj kombinaciji koja nikoga nije ostavila ravnodušnom.

U kratkoj suknji i sakou istog dezena ispod koga je nosila potpuno providnu bluzu Dragana Kosjerina je gostovala u emisiji kod voditelja Boška Jakovljevića gde je govorila o Svetskom prvenstvu u fudbalu.

Kako kaže, nije čudno da se jedna žena nađe na mestu sportskog voditelja, a njoj to posebno nije bilo teško jer svoju novinarsku karijeru i započela kao sportski novirar.

Lepa voditeljka je istakla i da joj je trebalo malo vremena da podseti svega, ali i da joj je jako čudno što se i danas ljudi iščuđuju tome što se jedna žena razume u sport.

Foto: printscreen

Na pitanje voditelja Boška Jakovljevića ko joj je sa ženske strane od fudbalera najatraktiviniji Kosjerina je rekla da njih ne posmatra na taj način.

Foto: printscreen

- Godinama sam radila u sportu i ne posmatram sportiste na taj način. Neko od njih ima taj iks faktor ili nema, privlači pažnju ili ne. Meni je bitno da gledam dobar fudbal. Neimar me nije nervirao, ja ga stvarno simpatišem. Još kada postigne pogodak i krene da đuska, to mi je najbolje od svega. Volim vesele ljude koji slave na takav način - rekla je Kosjerina.

Stajling lepe voditeljke posebno je privuko pažnju, a još više to što joj se u jednom momentu pomerio sako, a ispod providne bluze jasno se video crni brushalter.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
BHM

pre 1 godinu

Mene ona najbolja čja!Ženio bi je samo da me pusti žena...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija