• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: SAŠA KOSTIĆ

27.12.2022

07:00

EKSKLUZIVNO FOLK ZVEZDA JE VELIKO POJAČANJE U HIT SERIJI! Milica Todorović  glumi u "Pevačici"

Printscreen You Tube

Estrada

EKSKLUZIVNO FOLK ZVEZDA JE VELIKO POJAČANJE U HIT SERIJI! Milica Todorović glumi u "Pevačici"

Podeli vest

Milica Todorović glumiće u drugoj sezoni serije "Pevačica", saznaje Informer! Folk zvezda igraće jednu od glavnih uloga u ovom trileru Predraga Gage Antonijevića i Nataše Drakulić.

U prvoj sezoni centralna priča vrtela se oko Milice Pavlović. Ona je tumačila pevačicu Ivanu Lazić, čiji je lik na kraju ubijen, a u drugoj sezoni glavna glumica biće njena koleginica Milica Todorović!


Snimaće tri meseca


I režira i glumi


Igor Đorđević će režirati drugu sezonu "Pevačice" i glumiće inspektora Radeta


- Pavlovićeva se pokazala kao odlična glumica u prvoj sezoni i privukla je veliku pažnju gledalaca. Međutim, njen lik je ubijen, a autori su za nastavak serije želeli takođe neku popularnu pevačicu, koja uz to i dobro glumi. Izbor je vrlo brzo pao na Todorovićevu - otkriva za Informer dobro obavešten izvor i dodaje da se Milica odlično pokazala na probi:

Igrala u Kustinoj operi i u filmu s Benom Kingslijem


Milici Todorović uloga u "Pevačici" neće biti prvo glumačko iskustvo. Ona je 2010. godine sa Stevanom Anđelkovićem glumila u predstavi "Vreme Cigana" reditelja Emira Kusturice. Zajedno su nastupali širom sveta, a zapaženo izvođenje imali su u Parizu u Operi Bastilja. Milica se 2015. pojavila i u epizodnoj ulozi u američkom filmu "Običan čovek" sa Benom Kingslijem u glavnoj ulozi. U tom filmu je otpevala pesmu "Jutros mi je ruža procvetala".

 


- Dobila je zadatak da odigra nekoliko scena, koje je savršeno uradila! Cela ekipa je bila zadovoljna i dogovor je odmah pao! Milica će u seriji igrati pevačicu i, između ostalog, pevaće svoje pesme.

Foto: printscreen

Milica u novoj seriji


Odluku o angažmanu Milice Todorović u seriji doneo je Igor Đorđević, koji će i režirati drugu sezonu.

Odlična je


Milica Todorović se odlično pokazala na probi, a prve kadrove snimiće za tri nedelje


- Igor se brzo odlučio za nju. Pokazala mu je da, pored pevanja, i odlično glumi. Brzo je kapirala šta treba da radi, bila je veoma profesionalna i to se Igoru veoma dopalo. Osim što će režirati seriju, Igor će u drugoj sezoni nastaviti da glumi inspektora Radeta - priča naš izvor i dodaje da je snimanje druge sezone uveliko počelo:

Foto: Insajder

Milica u novoj seriji


- Prva klapa je pala pre nekoliko dana u Beogradu. Krenuli su punom parom i snimaće tri meseca, a Milica će svoje prve kadrove imati za tri nedelje.

12 epizoda imaće druga sezona serije "Pevačica"


Igra i Timotijević


Druga sezona serije "Pevačica" imaće 12 epizoda, a glavne uloge, pored Milice Todorović i Igora Đorđevića, tumače i Jelena Mur, Zlatan Vidović i Miloš Timotijević. Serija "Pevačica" je delom inspirisana životom Jelene Marjanović, nekadašnje takmičarke "Zvezde Granda" koja je ubijena 2016. godine, a njeno telo je pronađeno na nasipu u Borči.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija