• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Stars/Informer/D. I.

03.01.2023

13:19

ANA ULAZI U ZADRUGU ZA 60.000 EVRA! Saznala da je Anđela abortirala i bila u paralelnim vezama, hoće sve da kaže Zvezdanu!

Printscreen, E-Stock

Estrada

ANA ULAZI U ZADRUGU ZA 60.000 EVRA! Saznala da je Anđela abortirala i bila u paralelnim vezama, hoće sve da kaže Zvezdanu!

Podeli vest

Supruga Zvezdana Slavnića, Ana, navodno je u pregovorima za ulazak u "Zadrugu 6" kako bi se suočila sa svojim nevenčanim mužem i njegovom novom devojkom Anđelom Đuričić. Kako prenose mediji, Ana je došla do nekih informacija i rešila je da uđe i da se preljubnicima osveti

Ana je nedavno zaratila i sa Zvezdanovim ocem, Mokom Slavnićem, a u medijima se pojavila informacija da bi mogla ući u Zadrugu za 60.000 evra.

Foto: Printscreen/Instagram

Zvezdanova supruga stiže u "Zadrugu"... Ana

Ana je navodno došla do bivšeg Anđelinog dečka u Crnoj Gori, a on joj je dao informacije kojima bi mogla da ugrozi Zvezdanov i njen odnos.

- Zvezdan je Anu, koja mu je bila podrška petnaest godina, zamenio mlađom rijaliti-frizerkom Anđelom, i to za jednu noć. Znao je da će njegova voljena da poludi i neće sedeti skrštenih ruku dok se on cmače i bruka je pred milionima na TV Pink. Kada je ulazio u Zadrugu rekla mu je da pazi šta radi i da neće odgovarati za svoje postupke ukoliko je obruka ili dođe do ovoga do čega je sada došlo. Ana misli da Zvezdan nije pri čistoj svesti kada je i pored njenih upozorenja uradio to što je uradio. "On bez mene ne bi bio čovek kakav je sada. Ta Anđela se zaljubila u moj produkt. Zvezdan je sve ono što sam ja od njega napravila, a sada će oboje da zažale. Ima da joj nađem crno ispod nokta", rekla je ljuta Ana ispred mene - ispričala je porodična prijateljica porodice Slavnić koja tvrdi da Ana Zvezdanu sprema pakleni plan osvete, prenosi "Mondo".

Foto: zadruga printscreen

Zvezdan i Anđela

- Nakon što je videla da je đavo odneo šalu i da Zvezdan zaista ima osećanja prema Anđeli, rešila je da im se osveti tako da oboje zažale što su je povredili. Ana nije sedela skrštenih ruku, ona je opasna žena. Ne daj Bože da dirneš njeno, nagrabusio si. Kada su Anđela i Zvezdan ozvaničili vezu i kada je Ana izašla u javnost i rekla da je slobodna žena, počeli su da joj se javljaju ljudi koji znaju sve i svašta o Anđeli. Među njima je bio i mafijaš iz Crne Gore koji se sam javio Ani. Iako je bilo mnogo nepouzdanih, rekla-kazala poruka, taj čovek je ozbiljna zverka. On je doleteo u Beograd da se vidi s Anom. Tada je sa sobom doneo eksplicitne snimke njihovog intimnog odnosa. Taj mafijaš je i dalje povređen. Njega je Anđela ostavila pre tri godine i želi da joj se osveti. Ana je saznala da je Đuričićeva imala abortus, kao i da je bila u paralelnim vezama s moćnicima. Ona ima cilj da Anđelu ogadi Zvezdanu i da mu dokaže da ona nije ništa drugačija od ostalih starleta i rijaliti-devojaka i da je njen izgled malene, fine damice samo njena maska. Ona je ugovorila sa produkcijom sumu od opasnih 60.000 evra da samo uđe nakratko, da rasturi ovo dvoje i izađe. Ima čak i dozvolu produkcije da ispriča sve što je saznala o Anđeli, da sve saspe u lice Zvezdanu i njoj. Kada bude pomrsila konce i uspela da ih zavadi i pokvari im ljubav, ona će izaći s tih 60.000 evra na računu. Nakon toga će ona i mafijaš, Anđelin bivši, uživati u onome što su postigli zajedničkim snagama - ispričala je kućna prijateljica Slavnića.

Inače, Ana je preko društvenih mreža poručila da se više neće oglašavati u vezi sa preljubom i izdajom bivšeg partnera.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
degrht

pre 1 godinu

to macko, naplati i ti unisten zivot, sto samo ovaj mangupcic da ima koristi

ZVEZDANOVA ŽENA ULAZI U "ZADRUGU" ZA 60.000 EVRA! Kriminalac joj dao materijal sa kojim može da UNIŠTI ANĐELU
Rijaliti

ZVEZDANOVA ŽENA ULAZI U "ZADRUGU" ZA 60.000 EVRA! Kriminalac joj dao materijal sa kojim može da UNIŠTI ANĐELU

Ana, nevenčana supruga Zvezdana Slavnića, došla je do crnogorskog mafijaša, bivšeg momka Anđele Đuričić, koji joj je dao njene eksplicitne snimke i ispričao šokantne priče iz njene prošlosti, koje je ona želela da izbriše. Ana bi uskoro trebalo da uđe na imanje u Šimanovce da bi se se našla oči u oči sa svojim sada već bivšim mužem, koji ju je ostavio zbog mlade i lepše Crnogorke.

03.01.2023

10:23

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija