• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer

04.01.2023

13:58

SESTRA NOVOG DEČKA MARIJE KARAN UDATA ZA FUDBALERA STEVANA JOVETIĆA!

Informer.rs

Estrada

SESTRA NOVOG DEČKA MARIJE KARAN UDATA ZA FUDBALERA STEVANA JOVETIĆA!

Podeli vest

Početak nove 2023. godine obeležila je vest da je Marija Karan već neko vreme u emotivnoj vezi s Markom Gvozdenovićem.

Iako Marija Karan nije želela da svoju novu ljubav eksponira u javnosti, slika zaljubljenog para iz restorana u kojem su bili na dočeku, a na kome se vide kako razmenjuju nežnosti, obišla je region.

Iako je ime njenog izabranika poznato u crnogorskim medijima, kod nas svakim danom isplivavaju nove zanimljivosti o Marku i njegovoj porodici.

Kako se saznaje, Marko ima rođenu sestru Mariju, koja je udata za kapitena fudbalske reprezentacije Crne Gore Stevana Jovetića, a njih dvoje uplovili su u bračnu zajednicu 2019, kada su posle višegodišnjeg zabavljanja organizovali intimno venčanje u krugu porodice, kumova i najbližih prijatelja u prelepoj sali opštine grada Monaka, blizu Prinčeve palate. Svečana ceremonija održana je tada na francuskom i engleskom jeziku.

Foto: printscreen

Iako su oboje iz Podgorice, Marija i Stevan su se upoznali u Londonu, na večeri sa zajedničkim prijateljima, u periodu dok je Marija studirala, a Stevan igrao u Mančesteru, o čemu su i javno pričali. - Bilo je mnogo putovanja, železničkih stanica i aerodroma za praznike i vikende. Nije nam bilo lako da uskladimo obaveze, ali smo cenili svaki zajednički trenutak, maštajući o vremenu kad ćemo stalno biti zajedno. Imali smo puno uzajamnog poverenja i bili smo velika podrška jedno drugom - ispričala je Marija.

Foto: printscreen

- Od prvog trenutka našeg poznanstva, na skoro 2.000 kilometara od mesta u kom smo rođeni, oboje smo znali i osećali da je to - to. Vreme je potvrdilo osećaj. Nadamo se i radićemo na tome da nam brak bude pun sloge, ljubavi, poverenja i razumevanja, jer smo svesni da to ne dolazi samo od sebe. Tako sada funkcionišemo i mislimo da ćemo i ubuduće - rekao je Jovetić jednom prilikom.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija