• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D.S.

07.01.2023

19:11

NADA TOPČAGIĆ OTKRILA KAKO PROVODI BOŽIĆ! Pevačica priznala svoju novogodišnju želju, pa progovorila o KONCERTU!

printscreen

Estrada

NADA TOPČAGIĆ OTKRILA KAKO PROVODI BOŽIĆ! Pevačica priznala svoju novogodišnju želju, pa progovorila o KONCERTU!

Podeli vest

Pevačica Nada Topčagić otkrila kako provodi najradosniji praznik, šta se nalazi na njenoj Božićnoj trpezi, kao i novogodišnju želju - da održi koncert na kojem bi se našao i fudbaler Zlatan Ibrahimović.

Nada je otkrila u čijem društvu će provesti današnji dan.

- Peče se jagnjetina, sve ide kako dolikuje. Deca su mi došla, unuk će biti položajnik. Biće to bogata trpeza - ispričala je Topčagićeva.

Foto: ATAIMAGES

Nada Topčagić

Poznati ste kao osoba koja gde god da kroči, napravi dobru atmosferu. Da li će vaš dom danas biti ispunjen gostima, ali ga ipak obeležavate u krugu poredice?

- Uvek zovem svoje komšije, to nije slučaj samo ove godine. Pored moje porodice, prazničnu atmosferu će upotpuniti i oni - kazala je Nadica.

Da li ste zamislili posbenu želju na današnji dan? Mogu li fanovi očekivati kocert u 2023. godini?

- Da, razmišljala sam o tome. Mislim da bi to bila kruna moje karijere. Tokom prethodne godine, sportista Zlatan Ibrahimović predstavljen je uz foršpil pesme ''Jutro'' na festivalu u 'San Remu', što je mene jako iznenadilo. Nadam se, ukoliko moja ideja o koncertu zaživi, da će se on pojaviti na bini sa mnom - rekla je Nada.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija