• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

08.01.2023

07:54

OTKAD SI SE RAZVELA, SUKNJA TI JE SVE KRAĆA! Zorica Brunclik potkačila Sanju Marinković u emisiji, voditeljkin komentar nasmejao publiku!

Estock/Časlav Vukojčić

Estrada

OTKAD SI SE RAZVELA, SUKNJA TI JE SVE KRAĆA! Zorica Brunclik potkačila Sanju Marinković u emisiji, voditeljkin komentar nasmejao publiku!

Podeli vest

Voditeljka Sanja Marinković je u prazničnom izdanju svoje emisije, između ostalog, ugostila i pevačicu Zoricu Brunclik, koja ju je u jednom trenutku isprozivala zbog kratke haljine.

Sanja se pojavila u ultra kratkoj haljini, koja je istakla njene vitke noge, a pevačica je bez dlake na jeziku prokomentarisala Marinkovićkin izgled.

Foto: Printscreen

Zorica Brunclik, pevačica

- Ti, bre, otkad si se razvela suknja ti je sve kraća! - rekla je Zorica u emisiji "Magazin IN".

Foto: Printscreen

Sanja Marinković, voditeljka

- Ja sam rekla da ja što sam bila pametna, bila sam. Od sada idem samo na ovu varijantu - poručila je Sanja Marinković i nasmejala sve.

Podsetimo, Sanja je neko ko često ističe kako brine o svom izgledu. Ona sa svojim pratiocima na Instagramu deli savete kao i fotografije na kojima trenira i zdravo se hrani.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija