• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

08.01.2023

13:15

UNUK CUNETA GOJKOVIĆA ZAPEVAO U ZVEZDAMA GRANDA! Žiri RAZOČARAN njegovim izvođenjem, prekinuli mu nastup "PANIK" TASTEROM!

printscreen

Estrada

UNUK CUNETA GOJKOVIĆA ZAPEVAO U ZVEZDAMA GRANDA! Žiri RAZOČARAN njegovim izvođenjem, prekinuli mu nastup "PANIK" TASTEROM!

Podeli vest

Đorđe Đinović, koji je u krvnom srodstvu sa legendarnim pevačem Cunetom Gojkovićem, postao je takmičar "Zvezda Granda", ali žiri nije bio oduševljen njegovim pevanjem s obzirom na to da ga je "pojela" trema

Đorđe je nastupio sa pesmom "Tako lako" od Dženana Lončarevića, a članovi žirija su ga razočarano gledali i komentarisali.

Foto: Printscreen

Žiri je očekivao više od Cunetovog naslednika...

- On recituje. Kao da ništa nije jeo - dobacila je Viki Miljković, a ništa se nije promenilo ni tokom druge pesme „Laže Mjesec“ tokom kog je zaradio "panik taster".

Mislim da me je savladala trema - rekao je takmičar nakon nastupa, a Snežana Đurišić dobacila da je šteta jer ima divnu boju glasa u donjim lagama.

- Na dedu - dobacio je Saša Popović, a Aleksandar Milić Mili pitao da li je on unuk Cuneta Gojkovića.

- Jesam, iz familije, ne rođeni - rekao je Đorđe.

Mili se složio da je šteta što nije mogao da pokaže više, a zatim dodao da nema ni snage, ni vazduha tokom pevanja.

- Jesi ti ikada čuo Cuneta kako peva? Ko je taj čovek? - pitao je Dragan Stojković Bosanac Milija, a on rekao da je to predivan vokal i da vrlo dobro zna o kome se radi, te mu je Popović zatražio da kaže bar jednu Cunetovu pesmu.

- Čuo sam sve pesme. Odrastao sam uz Cunetove pesme. Tad smo imali jedan ili dva kanala, to smo morali da gledamo - odgovorio je kroz osmeh Mili, a Bosanac mu poručio da ustane kad priča o Gojkoviću.

- Snežana mi je rekla je Cunetov unuk, a ni ti nisi znao! - dobacio je Mili Popoviću kroz smeh.

Marija Šerifović je prokomentarisala da takmičar mora da vežba, da radi i na energiji i na pevanju, a Popović dodao da on to može, samo nema dobar pristup.

- Moraš da budeš lider, a ti si se uvukao u mišiju ruku - poručila je Viki takmičaru, a Popović ga pitao što nije pevao dedinu pesmu, kao što je "Kafu mi draga ispeci“ ili "Janičar“.

- Ove sam vežbao nakon audicije, mislio sam da će biti dobro - odgovorio je Đinović, na šta je Bosanac dobacio da je hteo da bude moderan, umesto da peva lepe Cunetove pesme.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija