• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

09.01.2023

07:20

JK: Duško me opet IZDAO NA BOŽIĆ, je*em ti ovakav život! NOVI MEDIJSKI RAT, JELENA KARLEUŠA TUŽNA DOČEKALA PRAZNIK!

Estrada

JK: Duško me opet IZDAO NA BOŽIĆ, je*em ti ovakav život! NOVI MEDIJSKI RAT, JELENA KARLEUŠA TUŽNA DOČEKALA PRAZNIK!

Podeli vest

Jelena Karleuša kaže da ju je suprug Duško Tošić ponovo razočarao na Božić.

Pevačica je prošle godine na taj praznik prijavila fudbalera za porodično nasilje, ali su uprkos tome nastavili da žive pod istim krovom, a Jelena je nedavno izjavila da njegov život nema smisla bez nje!

To je zasmetalo Dušku, pa je, gle ironije, opet baš na Božić, preko svog advokata izjavio kako Jelena "ne poštuje dogovore dok traju pregovori o razvodu". Karleušu je to zabolelo, pa je na Instagramu objavila otvoreno pismo.

- Tačno je da sam izjavila da život mog muža nema smisla bez mene. To je moj čvrst stav. Nikada nisam izjavila da svom mužu ne dam razvod. Moj muž je slobodan da u svakom momentu podnese zahtev za razvod braka. On to, bar do sada, nije uradio i to mu niko ne brani. Najmanje ja. Duško i ja živimo zajedno sa decom u istoj kući - napisala je Karleuša i objasnila šta ju je najviše povredilo:

Foto: Insajder

- Umesto da zaštiti svoju porodicu javne bruke (dosta je bilo toga), Duško preko advokata kontaktira s medijima. Pravi muškarci ne udaraju na svoju porodicu i ne petljaju javnost u rešavanje svojih privatnih problema. Pravi muškarci štite svoju ženu od neprijatelja, ne udružuju se sa njima protiv nje. Lepo kažem, pravi muškarci... Na prošli Božić sam zvala policiju zbog nasilja u porodici, ovaj put sam primorana na ovakvo obraćanje. Je*em ti ja moj Božić i moj život - napisala je JK na Instagramu, ali je ubrzo sve obrisala.

Nema razvoda
Moj muž je slobodan da u svakom momentu podnese zahtev za razvod. On to, bar do sada, nije uradio i to mu niko ne brani. Najmanje ja
Jelena

Podsetimo, novi medijski sukob supružnika započet je kad je JK u emisiji "Prvi red" na K1 govorila o tome kako funkcioniše njen život sa Tošićem.

- Papirološki se on i ja nismo razveli i živimo u istoj kući i dalje. Specifični su odnosi, ne znam kako da se izrazim a da me opet ne pozove njegov advokat. Tužno je to što uopšte pominjem njegovog advokata, ali reći ću jednu veliku istinu i tu ću staviti tačku. Duškov život nema smisla bez mene. To je jedna velika istina. On ne postoji bez mene. Jako lepo sa decom živimo i dalje u svoja četiri zida. Mama i tata ne funkcionišu, to je tužna priča svakog drugog bračnog para u Srbiji. Sada su odnosi u kući narušeni i čekam da Duško shvati da sam ja boginja univerzuma i njegova jedina prava ljubav - rekla je pevačica i dodala da se nada da će im brak opstati:

Foto: Insajder

- Brak kao institucija propada prvenstveno zbog nepoštovanja muškaraca prema ženi, to je, nažalost, jedna velika istina. Večiti sam optimista koji se nada da će ta neka kletva, urok, crna magija da prođe i da će ljudi shvatiti greške koje čine. Generalno su žene u Srbiji tužne, loši su nam muškarci. Muškarci ne poštuju i ne vole žene na pravi način.
 

Neću da mi ćerke budu deca razvedenih roditelja

Jelena je na K1 ispričala da ne želi da njene ćerke Atina i Nika budu deca razvedenih roditelja:

- Pošto sam ja dete razvedenih roditelja, alergična sam na propast institucije porodice. Očinska figura mora da postoji. To je jedan od razloga zašto moj brak sa Duškom traje i opstaje, ne želim da moja ćerke budu deca razvedenih roditelja.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Petko Bečejski

pre 1 godinu

Pa ova jebaljka se više pred drugima skidala nego pred njim koji joj je pravio decu

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija