• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D.S.

09.01.2023

21:14

PLAŠIM SE DA ĆE BRZO PUĆI... Moka predviđa PROPAST Zvezdanove veze sa Anđelom, otkrio šta misli o Đuričićevoj nakon MARATONSKE svađe!

printscreen

Rijaliti

PLAŠIM SE DA ĆE BRZO PUĆI... Moka predviđa PROPAST Zvezdanove veze sa Anđelom, otkrio šta misli o Đuričićevoj nakon MARATONSKE svađe!

Podeli vest

Moka Slavnić smatra da veza njegovog sina, Zvezdana Slavnića nema budućnost, jer je njegova devojka Anđela Đuričić previše mlada, teškog karaktera, a siguran je i da je jedan od njihovih velikih problema taj što nemaju intimne odnose

Ljubav Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić definitivno je nešto što je obeležilo šestu sezonu "Zadruge". O njihovoj vezi se priča, piše i polemiše, a svaki njihov pokret pomno je propraćen oštrim okom javnosti.

Anđela je danas izjavila da bi rado uzela prezime Slavnić i da bi se udala za Zvezdana, a Zvezdanov otac, legendarni Moka Slavnić, otkrio je da nema ništa protiv toga.

Foto: printscreen

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

- Ako se njoj sviđa, nemam ništa protiv, to je slobodan izbor!

Moka je za Pink.rs prokomentarisao i njihovu maratonsku svađu od prethodne noći, te je istakao da Zvezdanu samo treba nežnost.

- To se zove udario tuk na luk. Ja kao otac, sa muške strane, šta da kažem, ona je teška, a Zvezdan traži samo nežnost. Bukvalno ništa više, a ona ne može da shvati, da ućuti radi toga, da ne mora da ide do kraja, a onda nastavi on. Javi mu se ta crta upornosti i tvrdoglavosti Slavnića - rekao je Moka.

Zvezdan je tokom prošle noći želeo da pokloni čokoladicu Aleksandri Nikolić, što su mnogi prokomentarisali kao da Anđelu pravi ljubomoronom, a Moka je ubeđen da se njegov sin samo šalio.

Foto: zadruga printscreen

Zvezdan i Anđela

- On se šalio, dogovarao se sa njom, taman posla. Da je radio to krišom, bilo bi loše, ali ovako nisu komentarisali ni reč o tome posle. Ali ono njihovo maratonsko raspravljanje, hoće da dobije galopirajuću upalu u mozgu sa onom mokrom kosom. Svako se ponaša onako kako je dorastao situaciji u odnosu na praksu koju ima. Ona mu kaže: "Jednom sam napravila grešku, šta sad". Niko ne sumnja u njenu elementarnu pamet, ali treba da spusti malo loptu, je l' moraš stalno da verglaš, je l' mora uvek da bude to tako epski, tako dugo. Pričaju dva sata, ona ga pita šta još da kaže, a on njoj: "Pa rekao sam ti da ćutiš". Mlada je ona, da bi osetila muškarca, da zna šta treba da uradi, a da pobedi na kraju. Muškarac voli da bude pobeđen, da ga žena samelje, tad mu je interesantna. Mi to mangupski kažemo, kad ona kaže: "Je l' znaš šta ću ja tebi da uradim", a muškarac jedva čeka, moli Boga da ga razbije. Njemu je samo potrebna nežnost, ništa više - naveo je on.

Slavnić je istakao da je Anđela suviše mlada da bi znala neke stvari, ali i da se plaši da će se njihova veza uskoro okončati jer nemaju intimne odnose.

Foto: Printscreen You Tube

Moka Slavnić podržava sina i Anđelu, ali sumnja u njihovu budućnost

- Zato se biraju slični, žena je dominantnija u istom godištu od muškarca. Žena od 25 godina je duplo iskusnija nego muškarac u tom godištu. Oko čega se oni svađaju, lepo joj kaže: "Nemoj, budi fina, nemoj da budeš nadmena, i ti si ovde". Plašim se da će to da pukne, jako brzo, jer je to proporcionalno njihovom intimnom odnosu. Zvezdan može to da razume, ali mora da bude kompenzacije na obe strane. Slatki su. Ali bitno je da muškarcu pronađeš žicu, on je prgavac, on je zaštitnik. A da li će biti duks preko jednog ili preko drugog, aman ženo pusti to, niste kod kuće, ona previše vodi računa, to ga umara. Ništa im ne zameram. On je njoj rekao kad ga je pitala što si sa mnom: "Pa zato što sam se zaljubio, ali mogu i da se odljubim", ona nije svesna šta bi joj stvarno rekao da mu nije legla, ona nije svesna. Što se kaže "šilji ga", nemoj, zašto to radiš, uživajte, uživajte jedno u drugom - rekao je Moka Slavnić za Pink.rs.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Udarno! Kinezi digli celu Rusiju na noge: Bajden šalje trupe, pala je odluka! NATO izradio detaljan plan, katastrofa se više ne može izbeći!
I TO MNOGO RANIJE

Udarno! Kinezi digli celu Rusiju na noge: Bajden šalje trupe, pala je odluka! NATO izradio detaljan plan, katastrofa se više ne može izbeći!

Prema „Asia Timesu“, američki predsednik Džo Bajden čeka svoj reizbor, da bi potom zvanično naredio raspoređivanje trupa NATO-a na ukrajinskoj teritoriji. Kako oni navode, rukovodstvo Severnoatlantske alijanse izradilo je plan za sprečavanje potpunog poraza ukrajinskih oružanih snaga. NATO je odlučio da praznine u ukrajinskim redovima popune zapadni „savetnici“.

05.05.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija