• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T. Matić

11.01.2023

14:08

BOKSER SKUPIO 10.000 EVRA ZA MILOŠA I STEFANA! Goga Sekulić i Peđa pevali do zore, pevačica otkrila ko je sve uplatio novac u humanitarne svrhe! (VIDEO)

informer.rs

Estrada

BOKSER SKUPIO 10.000 EVRA ZA MILOŠA I STEFANA! Goga Sekulić i Peđa pevali do zore, pevačica otkrila ko je sve uplatio novac u humanitarne svrhe! (VIDEO)

Podeli vest

Marko Nikolić, poznati bokser organizovao je humanitarno veče sa svojim prijateljima, poznatim pevačima i za lečenje Miloša i Stefana Stojanovića, dvojice dečaka ranjenih u mestu Gotovuša kod Štrpca prikupio 10.000 evra. Goga Sekulić jedna je od onih koji su se odmah odazvali Markovom pozivu, a otkrila je ko je donirao novac kako bi se pomoglo dečacima ranjenim na Kosovu i metohiji na Badnji dan

Marko je odmah okupio pevače i oragnizvao humanitarnu akciju, a među muzičarima i poznatima koji su se odazvali bili su: Goga Sekulić, Sale Tropiko, Peđa Jovanovic Blizanac, Gabrijela Pejčev, Vuk Mob, "Zvezde Granda" Aleksandar i Dimitrije Kazić, Stefan Karić, Acko Nezirovic, Gastoz, Nevena Nensi Stojanović, Samo Bob i drugi.

Foto: informer.rs

Goga napravila haos, za Miloša i Stefana, Marko Nikolić skupio 10.000 evra

Goga je istakla da je uvak tu kada je potrebno braniti srpski narod:

Foto: printscreen

Stefan Stojanović ranjen na Božić

- Čim je Marko organizovao ja sam se među prvima odazvala. Nisam dovoljno našminakana i baš me briga. Uvek se odazivam, pevam za decu kojoj je potrebna pomoć. Kada je potrebno braniti naš narod ja sam uvek tu. Imam prijatelje koji su Albanci, žive u Švajcarskoj. Oni su zatečeni ovom situacijom koja se desila na Kosovu. Po Evropi mi se svi družimo i gledam ko je kakav čovek, a ne ko je šta- kazala je Goga u jendom dahu, a potom otkrila ko je uplatio novac za povređene dečake:

Foto: informer.rs

Peđa Jovanović se odmah odazvao humanitarnoj akciji...


- Slađa Alegro je sprečena da dođe, ali je uplatila novac za decu. Moj bivši suprug Uroš je uplatio novac za decu. U dobrim odnosima sam sa njim nama je interes dete da raste sa puno ljubavi i u zajedničkom okruženju i trudićemo se da tako ostane. Uroš je sve ovo bilo potresno i odmah se odazvao za pomoć deci- kazala je Goga, a Peđa Jovanović Blizanac otkrio je šta će zapevati čim ode na Kosovo i Metohiju:

- Kada su humanitarne akcije uvek se oglašavam postao sam osećajniji od kada sam otac. Kada budem išao na Kosovo otpevaću:"Ne može nam niko ništa- izjavio je Peđa, a oglasio se i Marko Nikolić koji je organizovao ovaj humanitarni događaj:

- Srce mi je puno jer su se mnogi pevači odazvali i prikupljeno je 10.000 sinoć. Planiram za vikend da obiđem Stefana i Milosa i da im odnesem novac, sve vreme sam sa njima na vezi i slao sam kako je bilo -kaze Marko Nikolić za Informer.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17