• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

12.01.2023

12:43

VELJKO OSLOVIO DANICU SA "SESTRO"! Ražnatović besan zbog napada na pevačicu: Niko ti nije ni do kolena!

printscreen

Estrada

VELJKO OSLOVIO DANICU SA "SESTRO"! Ražnatović besan zbog napada na pevačicu: Niko ti nije ni do kolena!

Podeli vest

Veljko Ražnatović odmah se oglasio nakon što je saznao da Crna Gora planira da kazni pevačlicu Danicu Crnogorčević zbog izvođenja himne "Oj svijetla majska zoro" sa izmenjenim rečima. Popularni bokser, pevačici se obratio i poslao joj poruku podrške

Danica koja je na Badnje veče nastupila ispred Hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici gde je otpevala himnu Crne Gore, ali verziju iz 1863. "Oj junaštva svjetla zoro", sada bi mogla da plati tu odluku 20.000 evra.

Foto: Instagram/printscreen

A Veljko se odmah oglasio i pružio joj punu podršku:

- Niko ti nije ni do kolena, sestro. Ne zanima vučicu o čemu zbore svrake - napisao je Veljko i uz objavu kadrova sa njenog koncerta dodao:

- Na Lovćenu Njegoš spava.

Foto: Prva TV printscreen

Podržao pevačicu... Veljko Ražnatović

Podsetimo, navodi se da pevačica može biti kažnjena novčanom kaznom od 300 do 2.000 evra, dok SPC kao organizator događaja može prekršajno odgovarati kaznom od 1.000 do 20.000 evra, prenose crnogorski mediji.

Foto: Printskrin:Youtube

Danica rizikuje veliku kaznu...

Stihovi koje je ona otpevala potiču iz 19. veka, što znači da je to originalna verzija, koja nije izmenjena, pa mnogi navode da Crna Gora nema osnova za tužbu.

Povodom ovoga oglaiso se i Rade Basta, Ministar privrede Republike Srbije.

- Posle napada i osuda kojima je izložena Danica Crnogorčević samo zato što je pevala pesmu u svom izvornom tekstu želim da poručim: Poštovani gospodine Duško Markoviću, da ste Vi i Vaši stavovi nešto vredeli, ne biste bili bivši. Ostavite ženu na miru, treba da Vas je sramota - napisao je on.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

OVO JE SNIMAK SPORNE PESME KOJU JE DANICA IZVELA NA BADNJE VEČE! Crnogorci je zbog ovoga kažnjavaju sa 20.000 evra
Estrada

OVO JE SNIMAK SPORNE PESME KOJU JE DANICA IZVELA NA BADNJE VEČE! Crnogorci je zbog ovoga kažnjavaju sa 20.000 evra

Danica Crnogorčević, pevačica etno muzike, na Badnje veče nastupila je ispred Hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici gde je otpevala pesmu "Oj, svijetla majska zoro" sa izmenjenim tekstom u kojem je spomnenula Kosovo i Obilića, nakon čega joj preti kazna od 20.000 evra. Sada se u javnosti pojavio snimak Daničinog izvođenja zbog kojeg Crnogorci žele da je kazne

12.01.2023

12:09

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija