• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

21.01.2023

14:26

RADA I HARIS PONOVO ZAJEDNO!? Par odala ZAJEDNIČKA FOTKA, Manojlovićeva mu oprostila vezu sa 15 godina starijom ženom!?

printscreen

Estrada

RADA I HARIS PONOVO ZAJEDNO!? Par odala ZAJEDNIČKA FOTKA, Manojlovićeva mu oprostila vezu sa 15 godina starijom ženom!?

Podeli vest

Pevačica Radmila Rada Manojlović je objavila fotografiju sa bivšim dečkom, pevačem Harisom Berkovićem, zbog čega su mnogi ubeđeni da su obnovili vezu!

Odnos Rade Manojlović i Harisa Berkovića oduvek je intrigirala javnost, a par se trudio da svoju privatnost sačuva daleko od radoznalih pogleda.

Nedavno je kao bomba odjeknula vest da su muzičari stavili tačku na svoju romansu, a dosta se spekulisalo šta je pravi razlog njihovog raskida.

Foto: printscreen

Rada i Haris su izgleda opet u ljubavi...

Haris je nakon Rade utehu našao u 15 godina starijoj ženi, što se nije svidelo njegovim roditeljima, ali je krajem prošle godine javnost ostala u šoku, nakon što se pojavila vest da su se oni pomiril i da su svojoj ljubavi pružili novu šansu.

Da gde ima dima ima i vatre, svedoči i fotografija starog-novog para koja se pojavila na društvenim mrežama.

Foto: Printscreen/Instagram

Objava Rade Manojlović

Naime, jedna žena koja je njihov zajednički fan, objavila je fotografiju na kojoj nasmejana pozira sa Manojlovićevom i njenim nekadašnjim partnerom, a svemu sudeći je nastala na njihovom zajedničkom nastupu u Švedskoj.

Rada je istu fotografiju podelila i na svom Instagram profilu, zbog čega su svi ubeđeni da su ona i Haris svojoj ljubavi pružili još jednu šansu.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija