• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. K.

24.01.2023

08:00

ELMA: Muškarci  mi šalju gole fotke! POPULARNA PEVAČICA NA METI UDVARAČA!

Printscreen/Instagram

Estrada

ELMA: Muškarci mi šalju gole fotke! POPULARNA PEVAČICA NA METI UDVARAČA!

Podeli vest

Elma Sinanović (48) kaže da joj muškarci na Instagramu šalju gole fotografije!

Popularnoj pevačici profil na toj društvenoj mreži vodi ćerka Hulija (25), pa doskoro nije ni znala kakve sve poruke dobija.

- Šalju mi svašta na Instagramu, ali ja sve te osobe blokiram! Jednom se desilo da sam otvorila poruku u kojoj je bila lascivna fotografija i rekla sam ćerki: "Ju, šta je ovo?" Ona se nasmejala i rekla mi je da to nije prvi put da neko pošalje takvu fotku, ali da ona sve briše kako bi mene zaštitila - priča Elma i dodaje da joj se muškarci udvaraju na svakom ćošku:

Nema nikog
Nikome još nisam dala da mi se približi, nisam spremna
Elma

Foto: printscreen/TVIN

Elma Sinanović

- Ima udvarača kao i uvek, ali meni se ne dopada današnje udvaranje, nije mi blizak taj način na koji danas momci prilaze devojkama. Čini mi se da je ranije bilo lepše...

Mada joj se muškarci nabacuju, Sinanovićeva još nije pronašla ljubav, nakon što je 2019. godine izgubila muža Smaila:

- Nikome još nisam dala da mi se približi, još nisam spremna.
 

Psujem kao kočijaš

Elma voli žestoko da opsuje kada se iznervira:

- Mene svi zovu "gospođetina", a ja kad se naljutim i krenem da psujem, izmišljam psovke! Lepo se ispsujem, isplačem i izgalamim i posle se smirim.

 

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

Vesti

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav
Politika

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav

Ambasador Ruske federacije pri Ujedinjenim nacijama Vasilij Nebenzja izjavio je večeras da bi Rezolucija o Srebrenici mogla da otvori "Pandorinu kutiju", ali i da je veoma važno što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio prisutan danas na sednici Saveta bezbednosti UN na kojoj se raspravljalo o šestomesečnom izveštaju Unmika o situaciji na Kosovu i Metohiji.

22.04.2024

23:44

TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)
Live TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)

Na sednici Saveta bezbednosti UN Vjosa Osmani dala je repliku na reči predsednika Aleksandra Vučića. Gosti "Info dana" bili su analitičar Dejan Miletić, advokat Pavle Staničić, politikolog Marko Šćepanović i pukovnik Veselin Šljivančanin komentarisali su govor Vjose Osmani u Njujorku. Uživo u studio javio se i Lazar Stević, dopisnik Informera sa Kosova i Metohije.

22.04.2024

18:09

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20