• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

24.01.2023

09:42

ŠOKANTNA IZJAVA ELME SINANOVIĆ: U Srbiji, gde ima p*rnića koliko hoćeš, ja preterujem i skandalozna sam?

printscreen instagram/elmasinanovic_official

Estrada

ŠOKANTNA IZJAVA ELME SINANOVIĆ: U Srbiji, gde ima p*rnića koliko hoćeš, ja preterujem i skandalozna sam?

Podeli vest

Pevačica Elma Sinanović nedavno se našla na udaru pratilaca na Instagramu zbog lošeg fotošopa koji je primenila na svojoj slici, a potom je rešila da svima zapuši usta, pa je otkrila da je srećna što je doživljavaju kao osobu koja preteruje.

 Ona je o ovom pehu javno progovorila, pa je priznala da ne ume da sređuje slike, ali da se trudi da nauči i da smatra da u Srbiji ima mnogo skandaloznijih stvari od njenih fotografija koje bi trebalo da se komentarišu.

- Dobro, jeste i u pravu su, javno moram da priznam ja sam probala sama da fotošopiram, ali ja ne znam to da radim, bila sam u fazonu da učim, nije to ispalo dobro. Ali Bože moj, evo sad kamere, pa vidite da li imam neke rogove koje sam fotošopom sklonila. Srećna sam da u zemlji Srbiji gde ima p*rnića koliko hoćeš ja preterujem i skandalozna sam zbog fotošopa - rekla je Elma Sinanović u emisiji "Premijera"

Foto: printscreen/TVIN

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija