• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer

24.01.2023

22:19

BARBARA BOBAK PETLJA SA OŽENJENIM! Prevarena supruga obelodanila poruke! "Udario je po zadnjici pa su do tri ujutru bili u njenom stanu"!

ATA Images

Estrada

BARBARA BOBAK PETLJA SA OŽENJENIM! Prevarena supruga obelodanila poruke! "Udario je po zadnjici pa su do tri ujutru bili u njenom stanu"!

Podeli vest

Pevačica i bivša devojka folkera Darka Lazića, Barbara Bobak, navodno se od letos viđa sa oženjenim muškarcem.

Pevačica i bivša devojka Darka Lazića obnovila je vezu s nekadašnjim dečkom, koji je sada u braku i ima decu.

Njegova supruga tvrdi da je još u avgustu saznala da joj rade iza leđa, ali da je sada odlučila da raskrinka pevačicu zbog događaja koji se nedavno zbio.

- Suprug i ja smo bili na privatnom slavlju. Došla je Barbara. U jednom momentu moj suprug ju je onako mrtav pijan udario po zadnjici. Ona mu se nasmešila. Mogla je da mu razvali šamarčinu, da mu kaže: "Alo, majmune, jesi li normalan", ali ne, gospođica se nasmešila - priča ona i nastavlja:

- Pokupila sam se i otišla, a njih dvoje su ostali još malo, nakon čega su završili u njenom stanu, i to do tri ujutru. Da sam to tad znala, napravila bih haos. Njihovo viđanje počelo je u avgustu. Oni su to nazivali psihoterapija, to duvanje i seks. Eto, tuga.

Foto: ATA Images

Barbara Bobak

Ona kaže da je u avgustu našla njihovu prepisku.

- Imam te poruke. Slikala sam ih. Poslala sam joj poruku da poseti psihoterapeuta i da njemu kaže kako voli pijana i drogirana da privodi oženjene muškarce. Ona se tu ucvikala, a ja sam je svuda blokirala. Posle toga nisam primetila da je nastavila da kontaktira s mojim mužem, evo, sve donedavno. Odblokirala sam je i opet joj poslala poruku "jednom sam te upozorila" - kaže prevarena supruga.

Inače, kako nam je ispričala, njen muž i Barbara su nekad bili u vezi.

- Pre neki dan mi je iskočio njen intervju u kojem govori kako je lepo vaspitana, kako njoj ne može da se desi zauzeti muškarac. Inače, Barbara Bobak je bivša devojka mog sadašnjeg muža, pre ne znam ni ja koliko godina su nešto kratko bili zajedno. Nije to bila ozbiljna veza. Puno pre mene su bili zajedno. I ona odranije poznaje Barbaru i bile su u kontaktu.

Foto: ATA Images

- Čule smo smo se i kad je raskinula s Darkom Lazićem. Zaista smo bile okej, pratile smo se i na Instagramu. Govorila je da meni i mužu želi svu sreću. Pošto je bila i s Lazićem i s mojim suprugom, počela je da ih upoređuje, pričala mi je da su isti, ovakvi, onakvi. Sve to da bih ja posle nekoliko meseci našla njene poruke razmenjene s mojim mužem i saznala da se ona viđa s njim - završava ova žena.

Barbara Bobak se nije još oglasila povodom ovih napisa

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija