• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

04.02.2023

14:09

(FOTO) DIRLJIV MOMENAT SVE RASTUŽIO! Ilda Šaulić zapevala pesmu pokojnog Šabana!

ATA Images/novak đurović

Estrada

(FOTO) DIRLJIV MOMENAT SVE RASTUŽIO! Ilda Šaulić zapevala pesmu pokojnog Šabana!

Podeli vest

Popularna pevačica Ilda Šaulić, ćerka pokojnog Šaula Šaulića, nastupala je pred punim klubom u Podgorici sinoć, a sa publikom je podelila dirljiv trenutak.

Naime, pevačica je u jednom trenutku zapevala pesmu "Idu dani, majko moja", a ceo klub je zapevao sa njom. Ilda je ovo podelila na svom Instagram profilu i posvetila poruku pokojnom ocu.

Foto: printscreen

 

- Zauvek si uz mene - napisala je Ilda i dodala emotikon koji označava srce.

Podsećanja radi, nesreća u kojoj je poginuo Šaban Šaulić se dogodila u gradu Bilefeldu, u severozapadnom delu Nemačke.

Prema prvim informacijama, do nesreće je došlo nakon Šaulićevog koncerta , a pevač je nakon udesa prebačen u bolnicu, gde je, nažalost, uprkos naporima lekara, preminuo.

Foto: printscreen facebook

 

Šaban Šaulić sahranjen je 22. februara u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, a sahrani je prethodila komemoracija u Skupštini grada Beograda kojoj je prisustvovao veliki broj ljudi. Šaban je na večni počinak ispraćen pesmom "Ne plači dušo", koju su odsvirali harmonikaši.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija