• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

07.02.2023

10:16

SLOBA U STRAHU ZA ŽENU, PLAŠI SE KAKO ĆE SE PORODITI! Radanovići uzbuđeno čekaju prinovu, a ovoga se plaše!

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

SLOBA U STRAHU ZA ŽENU, PLAŠI SE KAKO ĆE SE PORODITI! Radanovići uzbuđeno čekaju prinovu, a ovoga se plaše!

Podeli vest

Sloba Radanović uskoro će postati otac, a njegova supruga Jelena broji sitno do porođaja. Pevač nije krio uzbuđenje zbog predstojeće prinove, ali ne krije ni strah zbog, kako kaže, nepredviđenih situacija.

Sloba Radanović i njegova supruga Jelena broje sitno do dana kada će dobiti sina, i to godinu dana nakon što su se venčali u crkvi, budući da im je poseban dan bio na Dan zaljubljenih, 14. februara. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Jelena i Sloba

I Jelena i Sloba su veoma nestrpljivi i sve je spremno za dolazak mališana, pa tako i kuća koju su samo zbog toga renovirali i proširili onako kako su zamišljali. Sloba je sada otkrio od čegastrahuje u vezi sa porođajem, jer uvek postoji mogućnost za neke nepredviđene okolnosti iako su Jelena i on oko bebe sve isplanirali i dogovorili sa lekarima.

- Uglavnom je sve to isplanirano već, ali mi prođe nekad kroz glavu gde ću se zadesiti u tom momentu ukoliko se desi nešto nepredviđeno, ali mislim da će sve biti onako kako Bog kaže- izjavio je Sloba.

Nedavno je prvi reagovao na izjavu Jovane Jeremić o Kosovu, a sada je na pitanje o voditeljki Pinka samo dva puta ponovio: "Ko?".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nada

pre 1 godinu

Vencao se, napravio dete a svi znamo da voli muskarce - dosta bre vise o ovom laznom patriotu ! Kome on prodaje muda za bubrege - seljacic !!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija