• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

13.02.2023

18:03

(FOTO+VIDEO) DARA BUBAMARA ZA NEKOLIKO SEKUNDI UZELA 3.000 EVRA! Isplivao snimak pevačice na kome je poručila: Vadi, vadi pare!

printscreen

Estrada

(FOTO+VIDEO) DARA BUBAMARA ZA NEKOLIKO SEKUNDI UZELA 3.000 EVRA! Isplivao snimak pevačice na kome je poručila: Vadi, vadi pare!

Podeli vest

Pevačica Dara Bubamara objavila je snimak i fotografije na kojima se vidi da pije šampanjac dok joj neko joj stavlja veliku svotu novaca u ruke, izazvao je lavinu komentara.

Ona je snimak objavila na društvenoj mreži Instagram, a on je oduševio sve njene fanove. 

Dara Bubamara se ne libi da svoje pratioce počasti provokativnim slikama, a vrlo često u prvi plan ističe svoje bujno poprsje i vrele obline.

 

 

Pevačica je nedavno objavila snimak u izazovnoj koralno crvenoj haljini, gde uživa dok joj nepoznati muškarac daje pare.

Foto: printscreen

 

Naime, na njenom Instagram profilu nalazi video snimak, gde joj nepoznati muškarac daje novčanice od po 500 evra u ruke dok ona ispija šampanjac. 

Foto: printscreen

 

Ona je za par minuta uzela oko 3.000 evra, a u opisu snimka je stavila.

- Vadi pare, jao hvala niste trebali- napisala je pevačica tada u opisu snimka koji je podelila na društvenoj mreži.

Inače, dobro je poznato da Dara nije uvek živela na viskoj nozi, a svojevremeno je otkrila da je u detinjstvu jela hleb i mast. 

Danas ona važi za jednu od najplaćenijih pevačica na estradnoj sceni, koja svaki dan vredno radi i prikuplja nove hitove kako bi obradovala svoje fanove. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija