• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

13.02.2023

18:39

NAPALI TRUDNU MARIJU MIKIĆ! Pevačica pretrpela strašan stres u drugom stanju, a sada se oglasila!

Instagram/printscreen

Estrada

NAPALI TRUDNU MARIJU MIKIĆ! Pevačica pretrpela strašan stres u drugom stanju, a sada se oglasila!

Podeli vest

Pevačica Marija Mikić čeka drugo dete, a i dalje radi što su joj neki zamerili. Ona je podržala i Rijanu koja je sinoć održala spektakularan nastup na polufinalu Superboula kada je sve iznenadila pokazavši trudnički stomak zbog čega su je mnogi kritikovali, ali ne i Amrija koja je sada opisala užas koji je i ona preživela.

Pevačica Marija Mikić na Instagram profilu objavila je stori u kom se obratila njenim pratiocima, koji su je prozvali nakon nastupa pevačice Rijane.

Foto: Tanjug/ap

Rijana pokazala trudnički stomak...

Podsetimo, Rijana je na sinoćnom nastupu otkrila da je drugi put u drugom stanju, što je sve iznenadilo, budući da se o tome ništa nije znalo. Mikićeva je podržala Rijanu, te je istakla koliko se na njoj vidi da je srećna.

Foto: Printscreen

Uživa u drugoj trudnoći, ali je remete oni koji je uznemiravaju... Marija Mikić

Međutim, po svemu sudeći, Mariju su počeli da napadaju na društvenim mrežama zbog toga što je podržala pevačicu koja je u drugom stanju odlučila da nastupi na prestižnom događaju, a koncept nastupa je sadržao i trenutak gde je lebedela u vazduhu na svetlećoj platformi.

Foto: Instagram/printscreen

- I možda ću prvi i poslednji put da napišem. Posle svakakavih nekih komentara koji su mi bili upućeni, naravno pored svih lepih i hvala vam na tome. Sama činjenica osuđivati ženu mnogo govori o nekim ljudima. Ali to je njihovo, nije naše. To zapamtite. I trudnoća nije bolest. Trudnoća je nešto najlepše na svetu. Pričam ukoliko je sve kako treba i ako su mama i beba većinu vremena dobro. Svim ženama koje se bore da održe trudnoću treba skinuti kapu i pokloniti se. I pevaći dokle je meni lepo i dokle meni prija, jer žena može sve. Samo srećna mama je dobra mama. Početak i kraj - napisala je Marija Mikić na Instagramu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija