• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

13.02.2023

08:20

RIJANA PONOVO TRUDNA! Pevačica na SPEKTAKULARNOM nastupu na Superboulu pokazala stomak!

Tanjug/ap

Showbiz

RIJANA PONOVO TRUDNA! Pevačica na SPEKTAKULARNOM nastupu na Superboulu pokazala stomak!

Podeli vest

Pevačka pop zvezda Rijana ponovo je zasijala na pozornici nakon petogodišnje pauze, nastupivši u poluvremenu Super Bowla, najgledanijeg sportskog događaja u SAD-u.

Rijana je nastupila pevajući i plešući na lebdećim platformama, koje su se polako spuštale prema travnjaku na kojem su se za naslov najboljeg NFL tima u ovoj sezoni borili Kanzas Siti Čifs i Filadelfija Igls.

Foto: Tanjug/ap

Rijana, pevačica

Bila je obučena u crveno padobransko odelo, a u nastupu koji je trajao oko 15 minuta izvela je delove svojih najvećih hitova uz pratnju desetina plesača koji su nosili bele trenerke.

Foto: Tanjug/ap

Rijana, pevačica

Za 34-godišnju pevačicu sa Barbadosa ovo je bio prvi izlazak na veliku scenu u poslednjih pet godina, nakon turneje na kojoj je bila kad je 2016. izdala svoj poslednji album “Anti”.

Foto: Tanjug/ap

Rijana, pevačica

Nastup u poluvremenu Super Bowla rezervisan je za najveće muzičke zvezde, a prethodnih godina na stadionima, i još njih stotine miliona pred televizijskim ekranima, zabavljali su Lejdi Gaga, Bijonse, Madona, Roling Stounsi.

Foto: Tanjug/ap

Rijana, pevačica

S obzirom na to da se Rijana tokom performansa više puta dodirivala za stomak koji izgleda kao da je u drugom trisemestru trudnoće, svi su pomislili da je pevačica trudna, što je kasnije potvrdio i njen PR menadžer.

Foto: Printscreen/You Tube

Rijana, pevačica

Rijana i njen partner ASAP Roki čekaju drugo dete, a prvu bebu su dobili u maju 2022. godine.

Foto: Printscreen/You Tube

Rijana, pevačica

Kako je izgledao pevačicin spektakularan nastup i trudnički stomak možete pogledati u videu ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija