• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer

15.02.2023

17:02

MILANU MILOŠEVIĆU POZLILO NA OSTROGU! Voditelj otišao da poseti svetinju i samo se srušio!

printscreen

Estrada

MILANU MILOŠEVIĆU POZLILO NA OSTROGU! Voditelj otišao da poseti svetinju i samo se srušio!

Podeli vest

Milan Milošević, nakon odlaska s Pinka, mnogo vremena provodi u Crnoj Gori, gde ima puno prijatelja. Njemu je oduvek bila želja da poseti manastir Ostrog, što je sebi pre nekoliko dana konačno i ispunio.

Zapravo to je bilo iznenađenje koje su mu priredili prijatelji. Ali poseta nije u potpunosti protekla kako je planirao jer se Milanu u jednom trenutku slošilo i pao je u nesvest.

U manastiru je, kao i uvek, i tog dana bila gužva. Milan je ušao u jednu prostoriju i slušao govor sveštenika. Bilo je dosta ljudi unutra. Odjednom je osetio tegobu i prijateljici rekao: "loše mi je". Izašao je napolje i naslonio se na zid. Posle nekoliko trenutaka je krenuo dalje, ali mu se u tom momentu zacrnilo pred očima i on se samo srušio. Mnogi su odmah pritrčali da mu pomognu i brzo je došao sebi. Sedeo je nekoliko trenutaka i zahvaljivao ljudima. Čim se osetio bolje, nastavio je da obilazi manastir - kaže izvor i dodaje da je Milan ispričao prijateljici da veruje da mu je pozlilo od velikog uzbuđenja što je konačno posetio Ostrog.

Prilikom ove posete manastiru, Milan je doživeo i susret koji će pamtiti.

- Milanu je prišla devojka koja je tu bila sa slepom majkom. Rekla mu je da njena mama njega obožava i zamolila ga da malo porazgovara s njom. - Milošević je prišao ženi, a ona je od sreće krenula da plače, da ga ljubi i da govori kako bi njegov glas prepoznala među milion ljudi, jer je godinama unazad dane i noći provodila slušajući njegove emisije - završava izvor.

Milan nije bio raspoložen da daje  komentar povodom situacije koja se dogodila

- Tačna vam je informacija, ali zaista ne bih o detaljima - bio je kratak Milošević, koji je nakon posete manastiru postavio fotografiju na Instagram i napisao:

- Jedan od najlepših trenutaka poslednjih desetak godina. Hvala mojim prijateljima.

Inače, za Milana Miloševića,manastir Ostrog predstavlja posebno mesto jer je tamo kršten njegov brat, koji boluje od cerebralne paralize.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija