• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

19.02.2023

07:40

SKANDAL U EMISIJI! Viki Miljković napustila studio!

Printscreen You Tube

Estrada

SKANDAL U EMISIJI! Viki Miljković napustila studio!

Podeli vest

Viki Miljković pozlilo na snimanju emisije "Zvezde Granda", pa je morala da napusti studio.

Popularna pevačica je tokom cele večeri marljivo slušala i ocenjivala kandidate, a u jednom momentu dok je bila u toku rasprava Đorđa Davida i Aleksandara Milića Milija, ona je ustala i napustila sudijsku stolicu.

Članovi žirija Ceca Ražnatović, Ana Bekuta i Snežana Đurišić branili su i pokušavali da opravdaju njen postupak i odluku da napusti studio, jer je bila izrevoltirana burnom svađom kolega, a pevačica Marija Šerifovivić je odbrusila Viki Miljković.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Nije neka šteta što napuštatš studio - povikala je Marija dok je Viki izlazila sa velike scene Zvezde Granda. 

Viki Miljković je izašla da prošeta i udahne vazduh kako bi joj bilo bolje, jer je bila vidno uzrujana zbog negativnih komentara koji su bili upućeni njenom favoritu. 

Volja za uspehom u popularnom takmičenju koje prati široki auditorijum je velika kod kandidata, zato se većina trudi da ispoštuje sve što njihovi mentori zahtevaju od njih, a na svakom snimanju je napeto tokom celog snimanja. 

Foto: Printscreen You Tube

 

Svaki mentor se trudio da što bolje pripremi svog kandidata, žustru raspravu vodili su tokom cele večeri svi članovi žirija, a Viki Miljković se u jednom momentu vratila u emisiju, pa je bivši direktor Saša Popović odlučio da je pohvali, kako bi je odobrovoljio. 

Foto: Printscreen You Tube

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
cccc

pre 1 godinu

Skandal idioti, žena otišla pišati i za vas je to skandal.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Brnabić: Rezolucija o Srebrenici nametanje najteže kvalifikacije Srbiji i narodu, ali to neće oslabiti Vučića - narod vidi koliko se bori!
Politika

Brnabić: Rezolucija o Srebrenici nametanje najteže kvalifikacije Srbiji i narodu, ali to neće oslabiti Vučića - narod vidi koliko se bori!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić rekla je danas da se sve što se dešava sa nasilnim guranjem tzv. Kosova u Savet Evrope i rezolucije o genocidu u Srebrenici, nameće čitavoj Srbiji i srpskom narodu a da u tome deo opozicije vidi "šansu i sreću" samo zato što misle da će time oslabiti predsednika Aleksandra Vučića.

24.04.2024

12:17

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!
Politika

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!

Društvo za ugrožene narode, Memorijalni centar Srebrenica i Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji, čiji je osnivač Nataša Kandić, u pismu upućenom svim državama članicama Ujedinjenih nacija pozivaju sve ambasadore zemalja članica UN da glasaju za podršku sramnoj rezoluciji Generalne skupštine kojom bi se, kako se navodi, "11. juli proglasio Međunarodnim danom sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine".

24.04.2024

12:11

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija