• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

19.02.2023

18:45

POSLE OPTUŽBI ZA MITO OGLASIO SE POPOVIĆ! Saša stao u odbranu Snežane Đurišić: "Zvezde Granda su najpoštenije takmičenje"

ATA Images, printscreen

Estrada

POSLE OPTUŽBI ZA MITO OGLASIO SE POPOVIĆ! Saša stao u odbranu Snežane Đurišić: "Zvezde Granda su najpoštenije takmičenje"

Podeli vest

Danas je kao bomba odjeknula vest da je pevačica Snežana Đurišić koja je član žirija u takmičenju "Zvezde Granda" navodno takmičaru Dušanu Vukadinoviću tražila mito, a ovim povodom se oglasio šef "Granda", Saša Popović.

Saša je rekao da je ovo jedan običan pokušaj da se takmičenje diskredituje i stao je u odbranu pevačice.

Foto: ATA Images

Saša Popović

- Odgovorno tvrdim da su "Zvezde Granda" najpoštenije takmičenje! Nepune dve decenije koliko ovo takmičenje traje, radimo bez ijedne mrlje ili zakulisnih radnji. Ovo je samo bio pokušaj pojedinca da na naše takmičenje baci ljagu i da naruši kredibilitet jednog vrhunskog člana žirija kao što je Snežana Đurisić. Toliko je smešno, da ne  bi trebalo ni da komentarišem. Ali, smatram da našu emisiju, kao i svakog člana žirija moram da zaštitim od svih vrsta napada.

Inače, Vukadinović je nakon što je ispao iz takmičenja poslao poruku pevačici i obavestio je da je on bio jedan od najboljih takmičara ikada, te da su oni na gubitku.

Foto: Privatna arhiva

Poruka koju je Dušan poslao Snežani Đurišić

- Ispao je jedan od najboljih takmičara kojeg ćete ikada imati, imali smo još mnogo toga da pokažemo... Ali ovo nije kraj, ovaj dar i to što nosim u sebi niko mi ne može oduzeti, ni Marija ni Mili ni bilo ko, jer sam ja genije za njih i to vi znate, to zna i Saša. Vama hvala što ste izdvojili vreme za mene, pokazali mi neke stvari, a i pokazali mi kako zapravo stvari u ovom muzičkom svetu funkcionišu. Svako dobro - stajalo je u poruci koju je Dušan poslao svojoj bivšoj mentorki, Snežani.

Više o sukobu Dušana i Snežane možete pročitati na OVOM linku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Poštenje

pre 1 godinu

Saša, tvoj "šou" je pošten, koliko i vi svi, koji godinama mlatite pare, na račun tih mladih ljudi. Recite, koliko je po vama izašlo "zvezda", a koliko ih danas ima na sceni?Koliko ste ih u početku vodali, uzeli silne pare, po mnogim zemljama, dok ste ih robovlasnickim ugovorima, obavezivali na to. Šta se dogodilo Milanu Stankoviću,zato što je pevao za Pesmu Evrovizije, gde je Moićević i svi ostali. Šta je sa vašim obećanjima da su to Zvezde buduće, koje će zameniti sada već babe i dede, koji pevaju "na svežinu", čitajte staru slavu. Pevaju po svadbama i vašarima pod šatrama. Jedino će od vas naučiti da vole novac, pa sebe, ostalo je manje važno. Koliko ste poreza platili Srbiji, na sve što imate? Koliko para imate po stranim bankama i onda se prekrivite i očekujete i tražite državne penzije. Sahranjuju vas u Alejama zaslužnih građana. Ko je za Srbiju zaslužniji, specijalisti svi ostali lekari i doktori nauka ili kursisti sa osnovnim školama, koji pevaju i koji se razmeću svojim silnim kapitalom, kućama, kolima,... Sram vas bilo, od cele Srbije i od te dece.

Ana

pre 1 godinu

Ja ipak više verujem ovom momku.Ljigava mi je ova Snezana za sve pare..

Hahaha

pre 1 godinu

Odgovorno lazes, jer pre 14 god si ponudio ocu moje devojke da prodje na zvezdama granda za 5.000e! Toliko samo jer si bio njihova musterija, sa auto placa!

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija