• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

20.02.2023

13:01

KARLEUŠA PROŠETALA ULICOM U NESVAKIDAŠNJEM IZDANJU! Pevačica prevazišla samu sebe, pa stajlingom šokirala prolaznike!

printscreen

Estrada

KARLEUŠA PROŠETALA ULICOM U NESVAKIDAŠNJEM IZDANJU! Pevačica prevazišla samu sebe, pa stajlingom šokirala prolaznike!

Podeli vest

Pevačica Jelena Karleuša je uvek spremna da šokira svojim modnim kombinacijama, a ovaj put je, prema mišljenju mnogih, prevazišla samu sebe!

Jelena se za nastup uvek oblačila provokativno, ali je uvek pravila razliku između scene i garderobe za dnevnu varijantu.

Foto: Instagram/printscreen

Jelena Karleuša, pevačica

Zato nismo imali priliku da je na ulici viđamo u golišavim izdanjima, ali ovaj put je napravila izuzetak i prošetala u scenskoj garderobi!

Naime, pevačica je od kola do kluba u kojem je nasupala hodala u kombinezonu koji je izgledao kao paukova mreža, dok je linija pratila njenu figuru. Karleuša je ovo izdanje uklopila sa crvenim naočarima, koje su joj razbile neutralne boje, a malo je reći da je i ovaj put zadala mnogima domaći zadatak.

Još jednom je pokazala svoje telo i zapalila društvene mreže, a kako je izgledala ova nesvakidašnja situacija možete pogledati u videu iznad.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
branislav41

pre 1 godinu

Ja joj predlazem da sledci put proseta gola ulicom i siguran sam da ce svi pricati i pisati samo o njoj.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija