• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.02.2023

21:32

RADANOVIĆ OKUPIO PORODICU I PRIJATELJE! Evo ko je od odabranih  kolega na pevačevom slavlju povodom rođenja prvenca!

Estock - Časlav Vukojičić

Estrada

RADANOVIĆ OKUPIO PORODICU I PRIJATELJE! Evo ko je od odabranih kolega na pevačevom slavlju povodom rođenja prvenca!

Podeli vest

Pevač Sloba Radanović večeras je upriličio gala slavlje u jednom prestoničkom restoranu povodom rođenja sina Damjana, a tim povodom je okupio najbliže prijatelje, ali i kolege.

Na proslavi su među prvima došli Bora Santana sa devojkom Milicom Kemez, bokser Darko Stošić, narodna pevačica Stanojka Mitrović Ćana u društvu sina, Aca Živanović, koji je mnogima poznat po vezi sa Tamarom Đurić u društvu supruge, ali i još jedan bivši momak pomenute starlete Dejan Palić koji mu je cepao majcu kao i mnogi drugi.

Foto: E-stock

Podsetimo, Jelena Radanović ima dva sina iz prvog braka, dok je Slobi ovo prvo dete, a svom nasledniku su dali ime Damjan koje imaq posebno značenje.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 1 godinu

Klasicni debebeli prasac, nacionalista i javni ljubavnik koji se druzi sa krimosima.

Rade

pre 1 godinu

Jedva dočekao da mu pocepaju košulju - da pokaže sise ???

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija