• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.02.2023

19:07

GODINAMA GA NEMA! HARAO JE JUGOM I ZAVODIO ŽENE! Acu Reginu ne biste prepoznali, postao DRUGI ČOVEK! (FOTO)

printscreen

Estrada

GODINAMA GA NEMA! HARAO JE JUGOM I ZAVODIO ŽENE! Acu Reginu ne biste prepoznali, postao DRUGI ČOVEK! (FOTO)

Podeli vest

Aleksandar Čović, poznatiji kao Aca iz Regine, osamdesetih i devedesetih godina žario je i palio regionalnom muzičkom scenom sa svojim bendom i može se reći lako osvajao srca posebno ženske publike, kako svojim vokalom, tako i mladalačkim izgledom.

Budući da se u javnosti on već duže vreme ne eksponira preterano, mnogi su se pitali kako sada izgleda poznati muzičar, a idealna prilika da to svi saznamo bilo je njegovo današnje gostovanje u jutarnjem programu televiziji "Pink".

Naime, nakon šest godina muzičke pauze, grupa Regina svoje obožavatelje obradovala je novom pesmom "Opraštam ti", prvom nakon što ih je Davor Ebner napustio posle 30 godine saradnje i postojanja benda, a danas ju je Aleksandar i predstavio u emisiji, te govorio o planovima za budućnost.

Foto: printscreen

Aca Regina

Posebno je za oko svima zapao gotovo nepromenjen fizički izgled kojim se Aca iz Regine može pohvaliti i osim toga što je možda malo dobio na kilaži, iako je zagazio u šestu deceniju on je i dalje u onom istom mladalačkom fazonu, a po njegovom držanju bi se reklo da nije odmakao od tridesete.

- Totalno zloupotrebljavam svoj izgled, nikako ga ne pazim, ne živim preterano uredno, ne spavam dovoljno, jedino što jedem laganu hranu i idem redovno na treninge. Izborio sam se u životu da ne moram da ustajem rano i imam šefa, ali stresa imam napretek. Imam strah od godina koje dolaze, kad se pojavi neka seda na bradi, poludim. Kao i svi ljudi. Voleo bih da ceo život ostanem neozbiljan, da ne budem starmali. Frizura mi je grozna, nisam uspeo da je napravim posle pranja. Nije me kosa slušala, ima dana kad neće - ispričao je svojevremeno Aca iz Regine koji je posebnim šarmom plenio otkako je na javnoj sceni.

Foto: printscreen




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija