• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A. Z.

02.03.2023

10:37

SNEŽANU ZNAM 36 GODINA, ŽAO MI JE, NIJE ZASLUŽILA! Ceca ponovo odbranila Snežanu Đurišić u aferi uzimanja mita!

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

SNEŽANU ZNAM 36 GODINA, ŽAO MI JE, NIJE ZASLUŽILA! Ceca ponovo odbranila Snežanu Đurišić u aferi uzimanja mita!

Podeli vest

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović ponovo je pružila podršku svojoj koleginici Snežani Đurišić i iznela svoje mišljenje o aferi ''mito'' koja je uzdrmala javnost, a posebno ''Grand produkciju''.

Ekipa emisije "Ekskluzivno" ispratila je nastup Cece Ražnatović na Jahorini i sa njom tom prilikom najpre porazgovarala o njenim svakodnevnim životnim navikama.

Foto: printscreen

Svetlana Ceca Ražnatović

- Dan počinjem doručkom, to sam kasno shvatila, ali radim. Odmah mi drugačije radi telo, ima veze i sa energijom Ako niste pozitivni, ako mislite crno i negativno to se odražava na spoljašnji izgled - govorila je Ceca.

Ono što je najzanimljivije Ceca je iskomentarisala optužbe na račun svoje dugogodišnje koleginice Snežane Đurišić. Naime, Snežana je tokom trajanja takmičenja ''Zvezde Granda'' optužena od strane učesnika Dušana Vukadinovića i njegove majke Nate da je potraživala novac za njegov opstanak u takmičenju. Kako navode, oni na to nisu pristali, pa su onda sve obelodanili u medijima.

Foto: printscreen

Ceca ne odustaje od odbrane koleginice...

Ceca je svojom izjavnom jasno stala iza koleginice i pružila joj punu podršku u ovom turbulentnom periodu njene karijere.

 - Moraš da se obraćaš sa poštovanjem, poštuješ radi i uspeh. U današnje vreme je to čudno, svi misle da su bogom dani. Nije lako stvoriti veliku karijeru, još teže je opstati i sačuvati veliku karijeru. Kad je Sneža u pitnaju, znam je 36 godina, koliko i trajem na estradi, bilo mi je žao kao čoveka, ne zaslužuje da joj se lepe ružne etikete, kao ni svima nama - dodala je Ceca i ovim završila svoje izlaganje. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pedja

pre 1 godinu

Ova mafijaska kurva da nekoga brani, Srbijo jadna li si.

Čiča Avalski

pre 1 godinu

To je ono kada te ROBIJAŠICA brani ... ... i ne samo to, ta ROBIJAŠICA koja je odležala kaznu, glumi prosvetitelja naroda !!! A vi ste preterali više sa njom i njenom decom ubice i robijašice - DOSTA VIŠE, BRE !!!

sledeća vest

Vesti

TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!
Live TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!

Poslanik u hrvatskom parlamentu Miro Bulj napao je juče predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazivajući ga četnikom, a sve iz razloga što je podsetio na ustaške zločine počinjene nad Srbima. Dan ranije, Bulj je uputio u proceduru zaključak kojim bi se svi poslanici u crnogorskom parlamentu koji su glasali za Rezoluciju o genocidu u Jasenavcu proglasili za "persone non grata", odnosno da im se zabrani ulazak u Hrvatsku. Ove skandalozne izjave za Informer je komentarisao lider Srpske desnice Miša Vacić tokom gostovanja u "Info jutru".

04.07.2024

10:34

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija